Στο MLS All Star Game ο Ρόμπιν Λουντ - Το έμαθε από τη γυναίκα και τα παιδιά του (vid)

Ο Ρόμπιν Λουντ βρέθηκε ανάμεσα στους «εκλεκτούς» για τη διεξαγωγή του περίφημου αμερικάνικου MLS All Star Game στις 24 Ιουλίου στο Οχάιο.

Στο MLS All Star Game ο Ρόμπιν Λουντ - Το έμαθε από τη γυναίκα και τα παιδιά του (vid)

Προερχόμενος από μια «γεμάτη» σεζόν με 5 γκολ και 11 ασίστ ο Φινλανδός μέσος επιβεβαίωσε πως άφησε μια και καλή πίσω του, έναν σκληρό τραυματισμό και πλέον, είναι σε θέση να αγωνιστεί ξανά σε υψηλό επίπεδο.

Ο Λουντ θα εκπροσωπήσει τη Μινεσότα Γιουνάιτεντ στο MLS All Star Game στις 24 Ιουλίου έπειτα από απόφαση του προπονητή Ουίλφριντ Νανσί.

Το ιδιαίτερο, στην υπόθεση, είναι πως ο άλλοτε «πράσινος» δεν γνώριζε την είδηση και τα αποκαλυπτήρια τα έκαναν η σύζυγός του και τα παιδιά του.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη Μινεσότα Γιουνάιτεντ μέχρι τον Δεκέμβριο του 2025.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr