50 χρόνια Τερίμ στη Γαλατασαράι: Το μήνυμα του πρώην τεχνικού του Παναθηναϊκού (vid)

Ο Φατίχ Τερίμ έκανε ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα για τη συμπλήρωση 50 ετών από τη μεταγραφή του στη Γαλατασαράι.

50 χρόνια Τερίμ στη Γαλατασαράι: Το μήνυμα του πρώην τεχνικού του Παναθηναϊκού (vid)

Αναλυτικά όσα έγραψε στο Instagram:

«Η ζωή είναι ένας ολόκληρος κύκλος. Αυτός που μου χάρισε αναμνήσεις για 50 χρόνια και με έφερε στο ίδιο μέρος μια μέρα. Σαν σήμερα πριν από 50 χρόνια ο κύκλος άρχισε για μένα με την υπογραφή μου στη Γαλατασαράι.

Από κείνη τη μέρα, όπου κι αν πάω στον κόσμο, η Γαλατασαράι προστέθηκε δίπλα στο όνομά μου, σε κάθε βήμα που έκανα με αυτή την υπερηφάνεια. Καθώς η ζωή προχωρούσε, έζησα όλα τα συναισθήματα. Στις 8 Ιουλίου του 1974, δημιούργησα ένα τρίγωνο με την οικογένειά μου, τους φίλους που αγαπώ και τη Γαλατασαράι.

Η ζωή με έχει διδάξει πως αν βγάλεις έστω και μία από τις εμπειρίες σου από την ”εικόνα”, η ιστορία για την οποία μιλάς, θα πάψει να είναι δική σου. Θα ζεις την ιστορία κάποιου άλλου στον δικό σου κόσμο.

Μερικές φορές, όταν σκέφτομαι 50 χρόνια από τώρα, ο χρόνος φαίνεται τρομακτικός. Μερικές φορές, τα 50 χρόνια πίσω σου δίνουν ελπίδα. Ήμουν ένας ευερέθιστος έφηβος εκείνη την ημέρα. Τώρα είμαι ένας πολύ πιο έμπειρος άνθρωπος που έχει ταιριάξει μια ζωή με εκατομμύρια ανθρώπους σε μισό αιώνα.

Ευτυχώς 50 χρόνια από τώρα, 100 χρόνια από τώρα… Η Γαλατασαράι θα υπάρχει για πάντα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όσους έζησαν την ιστορία μου μαζί μου και με συνόδευσαν όλα αυτά τα χρόνια.»

Δείτε παρακάτω:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fatih TERİM (@fatihterim)

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr