«Επωφελείται ο Σπόραρ στον Παναθηναϊκό με ενδεχόμενη πώληση Ιωαννίδη»

Από τη Σλοβενία παρέθεσαν τα δεδομένα με Ιωαννίδη-Μπολόνια και Σπόραρ-Μπρατισλάβα τονίζοντας πως σε περίπτωση που πουληθεί από τον Παναθηναϊκό ο Έλληνας φορ, ο Σλοβένος θα κερδίσει… πόντους στην ομάδα.

Ο Σπόραρ σίγουρα θα πάρει τα «πάνω» του με την έλευση του Φατίχ Τερίμ!

Σλοβενική ιστοσελίδα αναφέρεται στο ενδιαφέρον της Μπολόνια για τον Ιωαννίδη, εξηγώντας πως μια τέτοια μεταγραφή θα μπορούσε να ωφελήσει τον Αντράζ Σπόραρ.

«Η Μπολόνια θέλει επίσης να δυναμώσει την επίθεσή της, εκεί όπου ο στόχος δεν είναι Σλοβένος, αλλά ο Σλοβένος Αντράζ Σπόραρ θα μπορούσε να επωφεληθεί από την μεταγραφή, εάν αυτή πραγματοποιηθεί.

Σε αυτή την περίπτωση, ο στράικερ από την Λιουμπλιάνα θα έμενε χωρίς σοβαρό ανταγωνιστή για την θέση του βασικού επιθετικού στον Παναθηναϊκό, αφού βασικός στόχος της Μπολόνια είναι ο Φώτης Ιωαννίδης, που έπαιξε πέρσι περισσότερο από τον Σπόραρ και πέτυχε 23 γκολ» αναφέρει χαρακτηριστικά το «planetnogomet.si».

«Την ίδια στιγμή, πρέπει να προστεθεί ότι δεν είναι απίθανο να αποχωρήσουν από την Αθήνα και οι δύο προαναφερθέντες επιθετικοί.

Ο Φώτης Ιωαννίδης λόγω της προσφοράς από την Serie A, ο άλλοτε αρχηγός της Ολίμπια Λιουμπλιάνα εξαιτίας της Σλόβαν Μπρατισλάβας. οι Σλοβάκοι είναι έτοιμοι να δώσουν ένα μεγάλο ποσό για να επιστρέψει ο αγαπημένος των οπαδών» προσθέτει στην συνέχεια το δημοσίευμα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr