Παναθηναϊκός: Ομάδα έκπληξη από Ελλάδα για Χουάνκαρ

Ο Χουάνκαρ παραμένει ελεύθερος στην ποδοσφαιρική αγορά και το προηγούμενο διάστημα μια ομάδα έκπληξη έκανε την εμφάνισή της.

Χουάνκαρ: «Μην προσπαθήσεις να καταλάβεις, αυτό είναι Παναθηναϊκός» (vid)

Ο Παναθηναϊκός δεν ανανέωσε το φετινό καλοκαίρι το συμβόλαιο του Χουάνκαρ με αποτέλεσμα ο Ισπανός αριστέρος μπακ να μείνει ελεύθερος και ν’ αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της ποδοσφαιρικής του καριέρας.

Ο πρώην, πια, παίκτης του Τριφυλλιού παραμένει ακόμα ελεύθερος έχοντας μάλιστα ως προτεραιότητα ένα σύμβολαιο στην Αραβία, το οποίο θα του επιφέρει και κάποια παραπάνω χρήματα σε σχέση με όσα θα βρει σε άλλες χώρες.



Από εκεί και πέρα αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Χουάνκαρ δέχθηκε κρούση από τον Άρη, ο οποίος προσπαθεί να αποκτήσει αριστερό μπακ όσο το δυνατόν πιο γρήγορα γίνεται, όμως η πρόθεση του παίκτη για την Αραβία δεν άφησε πολλά περιθώρια στους κιτρινόμαυρους, ώστε να επιμείνουν περισσότερο.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr