Παναθηναϊκός: Αγωνία για Ιωαννίδη, περιμένει τα... μαντάτα ο Αλόνσο
Τρέχουν οι εξελίξεις στον ποδοσφαιρικό, με την επιστροφή της ομάδας στην Ελλάδα να σηματοδοτεί την οριστική εκτίμηση για την αγωνιστική κατάσταση του Έλληνα φορ.
Ο Φώτης Ιωαννίδης δεν μετέβη στην προετοιμασία της ομάδας στην Αυστρία, παραμένοντας στην Αθήνα και συνεχίζοντας την αποθεραπεία με σκοπό να είναι έτοιμος ενόψει των μονομαχιών για το UEFA Europa League.
Παρόλα αυτά, ο 24χρονος δεδομένου ότι έχασε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και είναι εκτός δράσης για ένα μήνα, κάνει ακόμα πιο δύσκολη την έγκαιρη επάνοδό του στα γήπεδα.
Πιο συγκεκριμένα, το επικρατέστερο σενάριο είναι να προλάβει στο… νήμα να αγωνιστεί στο πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι του Παναθηναϊκού, αυτό του ΟΑΚΑ.
Σε κάθε περίπτωση, η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί και θα αξιολογηθεί από τον Ντιέγκο Αλόνσο και τους συνεργάτες του οι οποίοι αναμένουν εναγωνίως την επιστροφή του αρχηγού και ηγέτη των «Πρασίνων».
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Το βράδυ που «φώναξε» για την... πρώτη μεταγραφή του Παναθηναϊκού!
- Η επόμενη μέρα στον Παναθηναϊκό μετά τον αποκλεισμό, κρίσιμες αποφάσεις
- Παναθηναϊκός: Γι΄αυτό «εξαφανίστηκε» με Μπέτις ο Τεττέη
- Παναθηναϊκός: Η... παγκόσμια πρωτοτυπία με Πελίστρι
- Γιάννης Στάνκογλου: Η πιο τρελή κίνηση που έκανε για τον Παναθηναϊκό