Παναθηναϊκός: Ρίχνεται στις μάχες ο Μαξίμοβιτς!

«Ζεστές» οι μηχανές στον ποδοσφαιρικό, που αυτήν την εβδομάδα αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις σε πολλά επίπεδα με πρώτα απ’ όλα το αγωνιστικό κομμάτι.

Ανακοίνωσε Μαξίμοβιτς ο Παναθηναϊκός - Η διάρκεια του συμβολαίου του

Η άδεια που έλαβε για την παρουσία του στο EURO 2024 ο Νεμάνια Μαξίμοβιτς έφτασε στο τέλος της και ο ποδοσφαιριστής είναι στη διάθεση του Ντιέγκο Αλόνσο και του Παναθηναϊκού.

Ο Σέρβος ποδοσφαιριστής ανακοινώθηκε επίσημα τον περασμένο Μάρτιο από την «πράσινη» ΠΑΕ, αφήνοντας μετά από 7 ολόκληρα χρόνια και 218 συμμετοχές, την La Liga και την αγαπημένη του Χετάφε.

Μιλάμε για έναν παίκτη εγνωσμένης αξίας ο οποίος θα δώσει την απαραίτητη ένεση ποιότητας στο πλάνο του Ουρουγουανό προπονητή, παρέχοντας επιπλέον λύσεις στα αγωνιστικά προβλήματα του κλαμπ.

O 29χρονος ρίχνεται στις μάχες των «Πρασίνων» και ετοιμάζεται πυρετωδώς ενόψει των προκριματικών του UEFA Europa League που κοντοζυγώνουν.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr