Παναθηναϊκός: Ανατροπή και νέα δεδομένα για Ντίαζ

Ο Παναθηναϊκός σκαλίζει την περίπτωση του Ένζο Ντίαζ δίχως, όμως, να έχει λάβει κάποια αρνητική απάντηση όπως είχε γραφτεί από Αργεντινό ρεπόρτερ.

Παναθηναϊκός: Ανατροπή και νέα δεδομένα για Ντίαζ

Τις προηγούμενες ημέρες, έγκυρος Αργεντινός δημοσιογράφος υποστήριξε ότι ο Παναθηναϊκός κινήθηκε για την απόκτηση του Έντσο Ντίας από την Ρίβερ Πλέιτ, εισπράττοντας όμως αρνητική απάντηση από την ομάδα του.

Τώρα, νέο δημοσίευμα εμπλέκει ξανά το «Τριφύλλι» με τον 28χρονο Αργεντινό μπακ, τονίζοντας όμως πως υπάρχει διερευνητική επαφή αλλά όχι και επίσημη πρόταση, κάτι που μένει να φανεί εάν θα έρθει τις επόμενες ημέρες.

Ο Παναθηναϊκός πάντως δεδομένα αναζητά παίκτη για το αριστερό άκρο της άμυνας, αφού η περίπτωση του Ρεμπότσο υποχώρησε οριστικά και οι «πράσινοι» στράφηκαν σε καλύτερες επιλογές, που μπορούν να αναβαθμίσουν το επίπεδο του ρόστερ.

Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr