Παναθηναϊκός μεταγραφές: Προτάθηκε και εξετάζεται ο Ανγκούλο για τα αριστερά! (vid)

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Προτάθηκε και εξετάζεται ο Ανγκούλο για τα αριστερά! (vid)

Μια ακριβή περίπτωση αριστερού μπακ επεξεργάζεται ο Παναθηναϊκός με προέλευση από το Μεξικό.

Η πρόσφατη πρόσληψη του Ντιέγκο Αλόνσο στο Τριφύλλι ήταν δεδομένο πως θα προσφέρει… λάτιν λύσεις στην ομάδα.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός γνωρίζει καλά την αγορά στη Λατινική Αμερική και δεν αποκλείεται οι Κυπελλούχοι Ελλάδος να εστιάσουν σε ποιοτικούς ποδοσφαιριστές που θα μπορέσουν να αναβαθμίσουν το «πράσινο» σύνολο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newspao.gr ο Παναθηναϊκός «τσεκάρει» τον Μεξικανό αριστερό μπακ, Χεσούς Ανγκούλο από την Τιγκρές.

Το συμβόλαιο του Ανγκούλο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2025. Φυσικά, η υπόθεση μόνο εύκολη δεν θα είναι για τον Παναθηναϊκό, αν προχωρήσει τις διαδικασίες.

Οι Μεξικανοί είναι ιδιαίτερα επίμονοι, έχουν ψηλές απαιτήσεις και δε συνηθίζεται να αφήνουν ελεύθερους τους ποδοσφαιριστές της χώρας.

Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής προέρχεται από μια γεμάτη σεζόν με σχεδόν… 4.000 αγωνιστικά λεπτά σε 46 αναμετρήσεις (3 γκολ). Η χρηματική του αξία ανέρχεται στα 6 εκατ. ευρώ, έχει αγωνιστεί και 14 φορές με το εθνόσημο στο στήθος (από το 2018).

Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News