Ακαϊντίν: «Φέραμε τον ενθουσιασμό στο έθνος μας μετά από πολλά χρόνια» (pics)

Ο Σαμέτ Ακαϊντίν έκανε ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα για την πορεία της Τουρκίας μέχρι τα προημιτελικά του Euro 2024.

Ακαϊντίν: «Φέραμε τον ενθουσιασμό στο έθνος μας μετά από πολλά χρόνια» (pics)

Αναλυτικά όσα έγραψε στο Instagram:

«Δυστυχώς το Euro 2024 τελείωσε για εμάς στην προημιτελική φάση, αλλά είμαστε χαρούμενοι που φέραμε αυτόν τον ενθουσιασμό στο έθνος μας μετά από πολλά χρόνια.

Πρώτα από όλα, θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένειά μου, που πάντα με υποστήριζε και τους αγαπημένους μου φίλους που ήταν εκεί για μένα στις καλές και στις κακές στιγμές.

Χωρίς την αγάπη και την πίστη σας, θα ήταν αδύνατον να επιτευχθεί αυτή η επιτυχία. Ομοίως, είμαι ευγνώμων για τους συμπαίκτες μου και το τεχνικό επιτελείο που ιδρώσαμε μαζί. Κάθε στιγμή που περάσαμε ήταν πολύτιμη για εμάς.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους Τούρκους φιλάθλους που γέμισαν τις κερκίδες σε κάθε γήπεδο της Γερμανίας κατά τη διάρκεια του τουρνουά. Χωρίς την υποστήριξή τους, δεν θα μπορούσαμε να είχαμε τέτοια απόδοση. 

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τον γιατρό μας, τους φυσιοθεραπευτές μας, τους μασέρ, τα μέσα ενημέρωσης, την ομάδα ασφαλείας και τους υπόλοιπους εργάτες.»

Δείτε παρακάτω:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Samet Akaydin (@sametakaydin4)

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr