Γνωστή οπαδός ΠΑΟΚ: «Θα έκανα κάτι με τον Βαγιαννίδη, έχω πρόβλημα με τους κακούς Παναθηναϊκούς» (vid)

Η Φένια Μανιουδάκη είναι μία από τις πιο γνωστές φιλάθλους του ΠΑΟΚ, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Τσάι με Μπάλα» και απάντησε σε πολλές ερωτήσεις.

Γνωστή οπαδός ΠΑΟΚ: «Θα έκανα κάτι με τον Βαγιαννίδη, έχω πρόβλημα με τους κακούς Παναθηναϊκούς» (vid)

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το αν της έχει στείλει ποδοσφαιριστής: «Θα με ρωτήσεις κι αν με αναπνέουμε. Μου έχει στείλει ο Ουάρντα, 3-4 από ΠΑΟΚ. Έχω μιλήσει με παίκτη από ΑΕΚ και έχω φιλικές σχέσεις με παιδιά από τον ΟΦΗ.»

Για τον χειρότερο ποδοσφαιριστή του φετινού ΠΑΟΚ: «Σαμάτα.»

Με ποιον Έλληνα ποδοσφαιριστή θα έκανε κάτι: «Πολλοί είναι. Ο Πασχαλάκης είναι ένας. Ο Μασούρας είναι πολύ ωραίος άντρας. Και ο Βαγιαννίδης πολύ ωραίος άντρας.»

Για τους πιο αντιπαθητικούς οπαδούς: «Έχω πρόβλημα με τους κακούς Παναθηναϊκούς. Περιμένατε για Ολυμπιακούς ή Αρειανούς. Το περισσότερο hate το έχω φάει από κακούς Ολυμπιακούς. Δεν φταίνε όλοι οι Παναθηναϊκοί, οι κακοί Παναθηναϊκοί.»

Για τον πιο αντιπαθητικό Έλληνα ποδοσφαιριστή: «Τον Μπακασέτα, ρε φίλε, δεν μπορώ. Αρχηγός της Εθνικής, αλλά έχω πρόβλημα. Έχω δει παίκτες να βουτάνε. Δεν είμαι υπέρ των βουτιών. Έχω δει παίκτες να γκρινιάζουν. Εκείνο το θέατρο του Μπακασέτα στην Τούμπα…»

Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr