Παναθηναϊκός: Eξαιρετικά αμφίβολοι οι Σλοβένοι για το παιχνίδι με την ΑΕΚ Λάρνακας

Το φετινό καλοκαίρι είναι πολύ δύσκολο για τον Παναθηναϊκό όσον αφορά τους διεθνείς παίκτες καθώς πολλοί έχασαν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας καθώς είχαν αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Μήπως ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να ψάξει να φέρει και έναν... τέταρτο Σλοβένο;

Οι Σπόραρ, Τσέριν, Βέρμπιτς, Μαξίμοβιτς, Μλαντένοβιτς και Κλέινχεϊσλερ βρέθηκαν στα γήπεδα του Euro 2024 με τις χώρες τους.

Οι Ιωαννίδης, Μπακασέτας και Λημνιός είχαν νωρίτερα υποχρεώσεις με την Εθνική Ελλάδος ενώ ο Έλληνας φορ αντιμετωπίζει και πρόβλημα τραυματισμού.

Έτσι ο Ντιέγκο Αλόνσο περιμένει να γνωρίσει τουλάχιστον 9 παίκτες χωρίς να υπολογίζονται οι μεταγραφές.

Ακόμα, κάποιοι από τους παραπάνω παίκτες βρίσκονται ακόμα σε άδεια πράγμα που σημαίνει ότι θα αργήσουν ακόμα περισσότερο.

Όσον αφορά τους τρεις Σλοβένους, αναμένεται να επιστρέψουν από την επόμενη εβδομάδα που σημαίνει ότι είναι εξαιρετικά αμφίβολοι για το φιλικό με την ΑΕΚ Λάρνακας στη Λεωφόρο (13/7,21:00).

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr