Απάντηση για... Αντούνα: Σενάριο για Παναθηναϊκό και Μίλσον

Απάντηση για... Αντούνα: Σενάριο για Παναθηναϊκό και Μίλσον

Δημοσίευμα φέρνει τον Παναθηναϊκό να εξετάζει ολοένα και περισσότερο τον Μίλσον που έπαιξε δυνατά στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ.

Αναλυτικά όσα γράφει το sportdog.gr:

«Καλός εξτρέμ ο Ανγκολέζος της Μακάμπι Τελ Αβίβ, σαφώς καλύτερός του ο Μεξικανός της Κρουζ Αζούλ.

Η σύγκριση γίνεται επειδή και οι δυο βρίσκονται στο μεταγραφικό στόχαστρο της ΑΕΚ, αν και ο 25χρονος (τα κλείνει αρχές Οκτώβρη) Φελίτσιο είναι αριστεροπόδαρος ενώ ο 27χρονος (τα κλείνει τον Αύγουστο) Ουριέλ δεξιοπόδαρος. Σύμφωνα με το transfermarkt του Μίλσον έχει 53% πιθανότητες να γίνει η μεταγραφή στην Ένωση ενώ του Αντούνα 60%!!

Για να πω την αλήθεια του πρώτου δείχνει πλέον να …καίγεται μετά και το deal με τον Κοιτά ενώ του δεύτερου να κορυφώνεται/προχωράει μετά και τον αποκλεισμό του Μεξικού από το Κόπα Αμέρικα!! Πάντως και οι δύο βρίσκονται στο limit up της χρηματιστηριακής τους αξίας, ο Μίλσον στα 4.000.000 ενώ ο Αντούνα στα 6.500.000 ευρώ.

Με τον ένα να προέρχεται από μια σούπερ σεζόν στο Ισραήλ με την πρωταθλήτρια Μακάμπι αλλά τα προηγούμενα χρόνια ήταν … αναπληρωματικός του Χατζηγιοβάνη στην Ανγκαταγκουτσού, όντας δανεικός από την ρωσική Νίζνι, στην οποία πήγε ως ελεύθερος από την Μαρίτιμο Β τον Φεβρουάριο του 2022!!

Βιογραφικό που δεν σε… τρελαίνει βεβαίως , βεβαίως αλλά που στην Ελλάδα έκανε γκελ κυρίως λόγω της εμφάνισής του στο πρώτο ματς κόντρα στον Ολυμπιακό, στο Καραϊσκάκης. Σε καμία περίπτωση όμως, δεν δικαιολογεί την τρελή υπεραξία που ζητάει η Μακάμπι, η οποία τον τιμολογεί με 6,5 ως 8.000.000 ευρώ.

Και πάμε στον άλλον, που έφερε στην Ευρώπη πριν κλείσει τα 20 του χρόνια η Μάντσεστερ Σίτι ως πολύ μεγάλο ταλέντο, έπαιξε μόνο με την U 23 της Σίτι, δόθηκε δανεικός στην ολλανδική Γκρόνιγκεν και στο MLS για λογαριασμό του Λος Άντζελες, πριν η Τσίβας (πρώην του Ματίας Αλμέιδα) τον Γενάρη του 2020 σκάσει 9.900.000 και τον επαναπατρίσει.

Δυο χρόνια αργότερα, το 2022 ο Αντούνα με… άγνωστο ποσό μετακόμισε στην Κρουζ Αζούλ, η οποία έχει το 50% των δικαιωμάτων του. Μιλάμε για παίκτη 64 φορές διεθνή με την Εθνική Μεξικό, στην οποία έχει σκοράρει 14 φορές.

Η απόκτησή του από οποιανδήποτε ελληνική ομάδα θα συνιστά αναβάθμιση, κάτι που δεν μπορείς να πεις με βεβαιότητα για τον Μίλσον. Ο τελευταίος (θέλει να φύγει από το Ισραήλ και την Μακάμπι) πάντως τις τελευταίες ώρες ακούγεται/ανεβαίνει όλο και περισσότερο για τον Παναθηναϊκό!!!»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News