Παναθηναϊκός - Μπραουνσβάιγκ 0-1: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού

Παναθηναϊκός - Μπραουνσβάιγκ 0-1: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού

Ο Νότης Καμπέρης σχολιάζει την εμφάνιση των παικτών του Παναθηναϊκού στο παιχνίδι με την Άιντραχτ Μπραουνσβάιγκ.

Αυτή η διαφήμιση που παίζει συνεχόμενα σε τηλεόραση και ραδιόφωνο με την ερμηνεία της Μαίρης Λω ταιριάζει «γάντι» για τα τρία πρώτα φιλικά του Παναθηναϊκού.

Αν ο κόσμος δεν δει την ενσωμάτωση των διεθνών και ποιοτικές προσθήκες, ανάλογες με το μέγεθος του συλλόγου, δύσκολα θα αναθαρρήσει. Με τους ποδοσφαιριστές που ήθελε να «κόψει» ο Φατίχ Τερίμ, δε φαίνεται για ακόμη μια χρονιά να υπάρξει προκοπή.

Ο Αλόνσο όντας ο τελευταίος που μπορεί να ευθύνεται για την ήττα από τη Μπραουνσβάιγκ (που ναι μεν ήταν φιλική, αλλά δείχνει… κάτι), δεν κατάφερε να παρουσιάσει έστω και μια αμυδρή βελτίωση σε σχέση με τη λευκή ισοπαλία με την Πάφο και όσοι είδαν τον τελευταίο αγώνα στην Αυστρία, προφανώς, θα μετάνιωσαν που έχασαν την παράσταση της Εθνικής κόντρα στη Σλοβενία.

Η Μπραουνσβάιγκ τερμάτισε στη 15η θέση της Β’ Γερμανίας και ο Παναθηναϊκός δεν έκανε μια σοβαρή τελική προς την εστία. Απείλησε μονάχα από τα στημένα του Αϊτόρ, δύο φορές οι Γερμανοί φλέρταραν με το αυτογκόλ, ενώ μία ο Αράο έπιασε κεφαλιά από θέση οφσάιντ.

Ανασταλτικά υπήρξαν αρκετά προβλήματα (κάτι που δε φάνηκε τόσο με την Πάφο), το μοναδικό γκολ της συνάντησης ήρθε από ωραία εκτέλεση του Μπα έξω από την περιοχή. Κάτι το οποίο δεν έκαναν πιο ακριβοί ποδοσφαιριστές των «πρασίνων» σε διάστημα 90′. Να απειλήσουν, έστω και από απόσταση.

Ολοκληρώθηκε ένας μικρός «κύκλος» τριών αγώνων που πραγματικά άπαντες θέλουν να ξεχάσουν. Με αυτά τα δεδομένα, οι Κυπελλούχοι Ελλάδος πάνε με φανερό «κίνδυνο» να παίξουν στην Ευρώπη για τη συμμετοχή τους στο Europa League. Απομένουν 19 μέρες για το πρώτο επίσημο παιχνίδι και εκείνοι έχουν μείνει «ανενεργοί» σε μεταγραφές ήδη σχεδόν το μισό… καλοκαίρι.

Υ.Γ Πραγματικά οι Γερμανοί θα πρεπε να πληρώσουν… πρόστιμο για το σκληρό παιχνίδι.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Νότης Καμπέρης
Παναθηναϊκός για την Αθήνα, για το πράσινο, για τη Λεωφόρο, για την ιστορία και τις αμέτρητες διακρίσεις. Σπούδασε δημοσιογραφία στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο και εξειδικεύτηκε στον αθλητικό τομέα στο Κέντρο Αθλητικού Ρερορτάζ (ΚΑΡ). Γνωρίζει Αγγλικά, Γερμανικά και Ισπανικά. Επικοινωνία: notis.kamperis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News