«Εκτός των οικονομικών δυνατοτήτων του Παναθηναϊκού ο Μπαρμπόσα»

«Εκτός των οικονομικών δυνατοτήτων του Παναθηναϊκού ο Μπαρμπόσα»

Στη Βραζιλία αρχίζουν να βγάζουν τον Παναθηναϊκό από το κάδρο για την απόκτηση του Γκαμπριέλ Μπαρμπόσα.

Ο Παναθηναϊκός αναζητά σίγουρα εξτρέμ, ενώ δεν αποκλείεται να ασχοληθεί και με κεντρικό επιθετικό, εάν υπάρξει αποχώρηση ενός εκ των Ιωαννίδη (για τον οποίον υπάρχουν προτάσεις αλλά η ομάδα δεν προτίθεται να τον παραχωρήσει), Σπόραρ (τον θέλει η Σλόβαν Μπρατισλάβας) ή Γερεμέγεφ.

Ένα όνομα που συνδέθηκε με τους «πράσινους» λοιπόν είναι αυτό του Γκαμπριέλ Μπαρμπόσα, με το «rtiesporte.com.br» πάντως να επικαλείται πηγές από το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή αλλά και από ατζέντηδες που ειδικεύονται στην Ελλάδα και να εξηγεί πως η μεταγραφή αυτή δεν αποτελεί ρεαλιστικό σενάριο.

Όπως τονίζει το δημοσίευμα, ο παίκτης βρίσκεται εκτός των οικονομικών δυνατοτήτων του Παναθηναϊκού, με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν αυτή την στιγμή διαπραγματεύσεις των δύο ομάδων, ενώ ο «Μπατιγκόλ» έχει «παγώσει» και τις επαφές με την Φλαμένγκο για την επέκταση του συμβολαίου του.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News