Ηττήθηκε από ομάδα Β’ κατηγορίας ο… ακίνδυνος Παναθηναϊκός στην Αυστρία! (vids)

Τουλάχιστον... ανησυχητική ήταν η εικόνα του Παναθηναϊκού σε δεύτερο διαδοχικό φιλικό με το Τριφύλλι να γνωρίζει την ήττα με 1-0 από τη Μπραουνσβάιγκ της Β' Γερμανίας. Σκόρερ για τους Γερμανούς ο Μπα, δεν βρήκε καθαρή ευκαιρία η ομάδα του Αλόνσο.

Ηττήθηκε από ομάδα Β' κατηγορίας ο... ακίνδυνος Παναθηναϊκός στην Αυστρία! (vids)

Αντίστοιχη απόδοση με το παιχνίδι με την Πάφο είχε ο Παναθηναϊκός με τη διαφορά πως ο αντίπαλος δημιούργησε επικίνδυνες συνθήκες προς την εστία του Ντραγκόφσκι.

Στο 14′ ο Ζέκα κάλυψε τη μπάλα πριν γίνουν απειλητικοί οι Γερμανοί, δύο λεπτά αργότερα ο Πολωνός γκολκίπερ των «πρασίνων» ενήργησε αποτελεσματικά σε γύρισμα προς την περιοχή.

Η Μπραουνσβάιγκ «απείλησε» στο 28′ με τον Γκόμες να πιάνει ένα σουτ με εξωτερικό φάλτσο εκτός εστίας.

Τα προβλήματα δεν έλειψαν για το Τριφύλλι. Με τη συμπλήρωση των 30′ ο Λημνιός αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού και τη θέση του πήρε ο Αϊτόρ. Δέκα λεπτά πριν τα 45′ ο Ντραγκόφσκι έδωσε λανθασμένη πάσα στον αντίπαλο, όμως, το διόρθωσε στη συνέχεια.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία του Τριφυλλιού ήρθε από το κεφάλι του Έλερς που λίγο έλειψε να πετύχει αυτογκόλ σε εκτέλεση φάουλ του Ισπανού εξτρέμ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Λοντίγκιν πήρε τη θέση του Ντραγκόφσκι. Οι Κυπελλούχοι Ελλάδος δεν κατάφεραν να εκδηλώσουν κάποια επικίνδυνη στιγμή. Ο Μπα με άπιαστο σουτ εκτός περιοχής άνοιξε το σκορ για τη Μπραουνσβάιγκ δίχως να αφήσει κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Ρώσο γκολκίπερ.

Αμέσως μετά λίγο έλειψε να ισοφαρίσει ο Παναθηναϊκός από στατική φάση, αλλά ο Αράο ήταν σε θέση οφσάιντ. Νίκας, Τρουιγιέ, Μπρέγκου, Νταμπίζας, Τσοκάι και Κάτρης πέρασαν στο γήπεδο από τον Αλόνσο. Παρά τις αλλαγές δεν υπήρξε κάτι διαφορετικό στα εναπομείναντα λεπτά, ενώ υπήρξε και ισχυρός αέρας που δυσκόλεψε το έργο των ποδοσφαιριστών.

Παναθηναϊκός (Ντιέγκο Αλόνσο): Ντραγκόφσκι, Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Αράο, Κώτσιρας, Ζέκα, Βιλένα, Τζούρισιτς, Μαντσίνι, Λημνιός, Γερεμέγεφ

Άιντραχτ Μπραουνσβάιγκ (Ντάνιελ Σέρνινγκ): Γκριλ, Ιβάνοφ, Τάουερ, Άμιν, Έλερς, Σάντσες, Σανέ, Σουζούκι, Κέλερ, Ρέμπιγκερ, Γκόμες

Exit mobile version