Παναθηναϊκος – Μπραουνσβαϊγκ Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (06/07)

Το τρίτο του τεστ στην Αυστρία κόντρα στους Γερμανούς θα δώσει ο Παναθηναϊκός.

Παναθηναϊκος – Μπραουνσβαϊγκ Live Streaming

Παναθηναϊκος – Μπραουνσβαϊγκ Live Streaming | Panathinaikos Live Streaming:

Ανεβαίνει ο βαθμός δυσκολίας στα φιλικά προετοιμασίας του Παναθηναϊκού. Το «τριφύλλι» το Σάββατο (18:00) αντιμετωπίζει την γερμανική Άιντραχτ Μπράουνσβαϊγκ στο τρίτο τεστ επί αυστριακού εδάφους.

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Ντιέκγο Αλόνσο, στο φιλικό με την Πάφο είδε τους παίχτες του να μένουν στο 0-0 και με δεδομένο ότι στην άμυνα διατηρήθηκε το «μηδέν» ζητάει περισσότερα στην επίθεση. Panathinaikos Live Streaming

Νέες δοκιμές

Ο Ουρουγουανός προπονητής κόντρα στην γερμανική ομάδα θέλει να δει καλύτερη κυκλοφορία, κάθετο παιχνίδι και παραγωγή φάσεων. Το γεγονός ότι οι «πράσινοι» θα παίξουν και πάλι χωρίς τους Ιωαννίδη, Σποραρ είναι ανασταλτικός παράγοντας, όμως το ζητούμενο είναι να υπάρχει ενέργεια και δημιουργία στην επίθεση.

Γι αυτό το λόγο ο Ντιέγκο Αλόνσο μετά το 0-0 με την Πάφο είπε ότι «έχουμε πολλά πράγματα να βελτιώσουμε», αφού θέλει όσο περνάει ο καιρός να μεταδώσει στους ποδοσφαιριστές του την επιθετική του φιλοσοφία. Αυτή έχει να κάνει με το γρήγορο παιχνίδια που συνδυάζει πίεση ψηλά και κίνηση με και χωρίς την μπάλα.

Ο Μπακασέτας που ταλαιπωρείται από ίωση δεν συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες να αγωνιστεί στο φιλικό με την Μπράουσβαϊγκ. Αυτό σημαίνει ότι ο Ντιέγκο Αλόνσο θα ανακατέψει την τράπουλα στο κέντρο.

Επίσης, οι διεθνείς με τις Σλοβενία (Τσέρι, Σπόραρ, Βέρμπιτς) και Σερβία (Μλαντένοβιτς, Μαξίμοβιτς) δεν θα είναι διαθέσιμοι.

Οι Ντραγκόφκσι, Κώτσιρας, Βαγιαννίδης, Γεντβάι, Σένκεφελντ, Αράο,, Βιλένα, Μαντσίνι, Τζούρισιτς, Λημνιός και Γερεμέγιεφ είναι φαβορί για να ξεκινήσουν στο αρχικό σχήμα.

Η Μπράουνσβαϊγκ βρίσκεται επίσης σε βασικό στάδιο προετοιμασίας. Ολοκληρώνει το ρόστερ της ενόψει των επίσημων αναμετρήσεων στην 2η Bundesliga της Γερμανίας. Η γερμανική ομάδα την περασμένη σεζόν τερμάτισε στην 15η θέση της βαθμολογίας. Έτσι, γλίτωσε τον υποβιβασμό στην 3η κατηγορία. Παραμένει υπό τις οδηγίες του 40χρονου προπονητή, Ντάνιελ Σέρινγκ, ο οποίος για να βελτιώσει την εικόνα της ομάδας του ζήτησε ενισχύσεις σε όλες τις γραμμές. Στο πρώτο της δυνατό φιλικό αντιμετώπισε την ελβετικό Βιντερτούρ και ηττήθηκε 1-0.

«Πιθανό να ανέβει για Ιωαννίδη η Μπολόνια – Αυτή την διορία δίνει για την υπόθεση»

Ιταλικό δημοσίευμα τονίζει πως η Μπολόνια είναι διατεθειμένη να ανεβάσει την προσφορά της για τον Ιωαννίδη, έχοντας ήδη συμφωνία με τον μάνατζερ του παίκτη.

Καθημερινά είναι πλέον τα ιταλικά δημοσιεύματα για τον Φώτη Ιωαννίδη και την Μπολόνια. Το τελευταίο εξ’ αυτών από το «tuttomercatoweb.com» επικαλείται πηγές και της «Corriere dello Sport».

Αυτό που υποστηρίζουν οι Ιταλοί είναι πως η Μπολόνια επέστρεψε στην περίπτωση του Έλληνα στράικερ. Τον έχει «κυκλώσει» ως ιδανικό για αντικαταστάτη του Ζίρκζε, η πώληση του οποίου φαντάζει πια δεδομένη.

Όπως αναφέρεται, η αρχική πρόταση της Μπολόνια ήταν 20 εκατ. ευρώ συν άλλα 2 εκατ. ευρώ σε μπόνους, με την ομάδα βέβαια να ξέρει ότι έτσι δεν θα αποσπάσει την έγκριση του Παναθηναϊκού και να είναι διατεθειμένη να ανέβει κι άλλο για να καταφέρει να αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή.

Παράλληλα, τονίζεται ότι ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς -μάνατζερ του Ιωαννίδη- έχει ήδη συμφωνήσει με τους «ροσομπλού», ενώ το διάστημα που θα περιμένουν χωρίς να εγκαταλείψουν την υπόθεση και να στραφούν σε εναλλακτικές οι Ιταλοί είναι το πολύ 10 ημέρες.

Παναθηναϊκος – Μπραουνσβαϊγκ Live Streaming: «Πρώτη επιλογή του Τσέριν η ανανέωση με τον Παναθηναϊκό»

Ο Άνταμ Τσέριν «έγινε πολύ ακριβός για την Ντιναμό Ζάγκρεμπ μετά το Euro» όπως αναφέρουν στη Σλοβενία. Σημειώνουν ότι ο παίκτης έχει προτεραιότητα την ανανέωση του συμβολαίου του με τον Παναθηναϊκό.

Ο Σλοβένος μέσος εκτόξευσε τις μετοχές του με την παρουσία του στο Euro. Όντας εκ των κορυφαίων παικτών της εθνικής του ομάδας που αποκλείστηκε στους “16” ούσα αήττητη.

Όπως σημειώνεται μάλιστα στην πατρίδα του, παρά το γεγονός ότι η Ντιναμό Ζάγκρεμπ είχε ενδιαφερθεί έντονα για τον Τσέριν και “ήταν έτοιμος να πάρει μεταγραφή αν ο Παναθηναϊκός συμφωνούσε”, τώρα πια η πρωταθλήτρια Κροατίας “δεν έχει καμία πιθανότητα να τον αποκτήσει, καθώς η χρηματιστηριακή αξία του έχει ξεπεράσει κατά πολύ τις δυνατότητες της Ντιναμό”. 

Συνεχίζοντας το ρεπορτάζ της «novice.najdi.si», αναφέρει ότι προτεραιότητα του Τσέριν είναι ο Παναθηναϊκός, αλλά θα πρέπει να πάρει μία γενναία αύξηση για να ανανεώσει το συμβόλαιό του, το οποίο λήγει το 2026.

«Η πρώτη επιλογή για τον πρώην ποδοσφαιριστή Ντομζάλε είναι η επέκταση του συμβολαίου με τους Έλληνες (επί του παρόντος το συμβόλαιο έχει ισχύ έως το 2026). Ωστόσο, στην Αθήνα θα πρέπει να ανοίξουν γενναιόδωρα τα ταμεία τους, ενώ αυτή δεν είναι η μόνη επιλογή.

Οι ομάδες της Serie A, Ουντινέζε και Μπολόνια, ενδιαφέρονται για τον Τσέριν, καθώς αναζητούν ενίσχυση για τη μεσαία γραμμή. Αν οι Έλληνες σκέφτονταν να πουλήσουν τον Σλοβένο για 5 εκατομμύρια ευρώ πριν το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, οι ορέξεις τους μπορεί να είναι μεγαλύτερες τώρα», σημειώνεται.

Παναθηναϊκος – Μπραουνσβαϊγκ Live Streaming: «Προτάθηκε στον Παναθηναϊκό κι εξετάζεται ο Ολάσα»

Ρωσικά δημοσιεύματα συνδέουν τον Παναθηναϊκό με τον Λούκας Ολάσα. Αριστερό μπακ της Κράσνονταρ, που αγωνίζεται και στην Εθνική Ουρουγουάης.

Το «Τριφύλλι» βρίσκεται ως γνωστόν σε αναζήτηση αριστερού μπακ, με την υπόθεση του Ρεμπότσο να υποχωρεί, ενώ ένα όνομα που ήρθε στο προσκήνιο από ρωσικό δημοσίευμα φέρνει στο προσκήνιο τον Λούκας Ολάσα, που ανήκει στην Κράσνονταρ.

Η περίπτωσή του δεν είναι εύκολη, όμως πρόκειται για έναν αθλητή που έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2025. Αυτό σημαίνει ότι η ομάδα του δεν θα έχει ιδιαίτερα υψηλές απαιτήσεις για να τον παραχωρήσει. Μάλιστα, κινδυνεύει από τον Ιανουάριο να τον χάσει ελεύθερο.

Το ρεπορτάζ των Ρώσων αναφέρει ότι ο 29χρονος μπακ έχει προταθεί εδώ και λίγο καιρό στον Παναθηναϊκό. Είναι μια από τις περιπτώσεις που εξετάζονται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Πάντως δεν έχει υπάρξει αυτή την στιγμή κάτι πιο προχωρημένο.

Παναθηναϊκος – Μπραουνσβαϊγκ Live Streaming | Links: 

Λινκς για το παιχνίδι…

https://streamhunters.top/

Exit mobile version