«Προτεραιότητα για τον Τσέριν η ανανέωση με τον Παναθηναϊκό»

«Προτεραιότητα για τον Τσέριν η ανανέωση με τον Παναθηναϊκό»

Καθησυχαστικά νέα έρχονται για τον Αντάμ Τσέριν αναφορικά με τον μέλλον του καθώς ρεπορτάζ από τη Σλοβενία αναφέρει πως προτεραιότητα για τον ποδοσφαιριστή αποτελεί ο Παναθηναϊκός.

Όπως σημειώνεται μάλιστα στην πατρίδα του, παρά το γεγονός ότι η Ντιναμό Ζάγκρεμπ είχε ενδιαφερθεί έντονα για τον Τσέριν και “ήταν έτοιμος να πάρει μεταγραφή αν ο Παναθηναϊκός συμφωνούσε”, τώρα πια η πρωταθλήτρια Κροατίας “δεν έχει καμία πιθανότητα να τον αποκτήσει, καθώς η χρηματιστηριακή αξία του έχει ξεπεράσει κατά πολύ τις δυνατότητες της Ντιναμό”.

Συνεχίζοντας το ρεπορτάζ της «novice.najdi.si», αναφέρει ότι προτεραιότητα του Τσέριν είναι ο Παναθηναϊκός, αλλά θα πρέπει να πάρει μία γενναία αύξηση για να ανανεώσει το συμβόλαιό του, το οποίο λήγει το 2026.

«Η πρώτη επιλογή για τον πρώην ποδοσφαιριστή Ντομζάλε είναι η επέκταση του συμβολαίου με τους Έλληνες (επί του παρόντος το συμβόλαιο έχει ισχύ έως το 2026), αλλά στην Αθήνα θα πρέπει να ανοίξουν γενναιόδωρα τα ταμεία τους, ενώ αυτή δεν είναι η μόνη επιλογή.

Οι ομάδες της Serie A, Ουντινέζε και Μπολόνια, ενδιαφέρονται για τον Τσέριν, καθώς αναζητούν ενίσχυση για τη μεσαία γραμμή. Αν οι Έλληνες σκέφτονταν να πουλήσουν τον Σλοβένο για 5 εκατομμύρια ευρώ πριν το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, οι ορέξεις τους μπορεί να είναι μεγαλύτερες τώρα», αναφέρει μεταξύ άλλων το σλοβενικό «Najdi», σημειώνεται.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News