Παναθηναϊκός: Φόρτσαρε ο Βιλένα στις προπονήσεις, «άφαντος» στα φιλικά!

Παναθηναϊκός: Φόρτσαρε ο Βιλένα στις προπονήσεις, «άφαντος» στα φιλικά!

Ο Τόνι Βιλένα έδειξε καλό πρόσωπο στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού επί αυστριακού εδάφους, αλλά στα πρώτα δύο φιλικά προετοιμασίας ήταν απογοητευτικός.

Ο Ολλανδός μέσος αποκτήθηκε από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς σε μια μεγάλη επένδυση για την αναβάθμιση της θέσης κυρίως στο «8».

Οι «πράσινοι» μόχθησαν για να τον ντύσουν στα πράσινα το καλοκαίρι του 2023 με τον Γιάννη Παπαδημητρίου να πραγματοποιεί συνεχόμενα ταξίδια προκειμένου να αποσπάσει την υπογραφή του.

Πλέον, ουδείς μπορεί να ελπίζει σε κάτι… καλύτερο από τον Βιλένα που αποκτήθηκε ως μια πιο «ψημένη» λύση σε σχέση με τον Τσέριν που έβγαλε… μάτι στο Euro 2024.

Ο ποδοσφαιριστής είναι επαγγελματίας, προσπαθεί στις προπονήσεις, δείχνει μεγάλη διάθεση για το νέο ξεκίνημα με τον Αλόνσο στο τιμόνι, όμως, στους αγώνες κρίνεται κατώτερος του μετρίου.

Ακόμα και με την ερασιτεχνική Ουνιόν Χάους δεν κατάφερε να βγάλει μια ενέργεια. Στο φιλικό με την Πάφο, επίσης, δεν έδωσε ουσιαστική βοήθεια στην ομάδα, ειδικά στον τομέα της ανάπτυξης του παιχνιδιού που δεδομένα «πονάει» αυτές τις μέρες η ομάδα.

Ο πρώην παίκτης της Εσπανιόλ αποκτήθηκε στις 7 Ιουλίου του 2024, δεν πρόλαβε από την αρχή την περίοδο του καλοκαιριού. Φέτος , όμως, δεν υπάρχουν δικαιολογίες για τον ίδιο κάτι το οποίο το γνωρίζει.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News