Παναθηναϊκός: «Απειλή» για τον Τσέριν!

Τσέριν: «Χαρούμενος που επέστρεψα στην προπόνηση του Παναθηναϊκού»

Ο 25χρονος έκανε ολόκληρη την Ευρώπη να παραμιλά με τις εμφανίσεις του στο EURO 2024, ανεβάζοντας την χρηματιστηριακή του αξία και το… ενδιαφέρον γι’ αυτόν στην ποδοσφαιρική αγορά.

Ο Άνταμ Τσέριν έκανε ένα πολύ καλό τουρνουά κερδίζοντας και τον τίτλο του Man of the Match κόντρα στην Αγγλία, ενώ αξιοσημείωτο είναι ότι όλοι μιλούσαν για τα… χιλιόμετρα που «έγραφε» μέσα στο γήπεδο.

Απολύτως λογικό, λόγω και της ηλικίας του, να προσελκύσει ενδιαφέρον από καλύτερες ομάδες και ανώτερου επιπέδου πρωταθλήματα με την ιστοσελίδα fussballeuropa.com να αναφέρει ότι δύο ομάδες της Serie A, η Μπολόνια και η Ουντινέζε, τον παρακολούθησαν στο EURO 2024.

Το ιταλικό δημοσίευμα τονίζει:

«Η συντακτική ομάδα μας έμαθε ότι η Μπολόνια και η Ουντινέζε έχουν παρακολουθήσει τον Τσέριν σχεδόν σε όλες τις εμφανίσεις του στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Ο Τσέριν δεν έχασε λεπτό στα τρία παιχνίδια των ομίλων και τη φάση των “16” με την Πορτογαλία. Είναι ένας μέσος πολύ καλός από πλευράς τεχνικής, που χαρακτηρίζεται από τις εξαιρετικές πάσες και τις έξυπνες αποφάσεις του. Δείχνει επίσης υψηλή ένταση στα τρεξίματά του τόσο σε αμυντικές όσο και σε επιθετικές ενέργειες. Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, η Μπολόνια και η Ουντινέζε δεν έχουν κάνει ακόμη συγκεκριμένες κινήσεις προς τον Παναθηναϊκό».

Επόμενη κίνηση για τον Παναθηναϊκό είναι να προτείνει επέκταση συμβολαίου στον ποδοσφαιριστή, με πολύ υψηλότερες αποδοχές, με σκοπό να… έχει το κεφάλι του ήσυχο ενόψει των μνηστήρων που θα κάνουν… ουρά.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News