Έμεινε ελεύθερος από την Εξελσιόρ ο Γιασίν Αγιούμπ - Πού προπονείται (pic)

Ενδιαφέρον για Αγιούμπ - Ο λόγος που διστάζουν οι ομάδες

Χωρίς ομάδα βρίσκεται από την 1η Ιουλίου ο πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, Γιασίν Αγιούμπ.

Μετά το Τριφύλλι ο Αγιούμπ δεν «έπιασε» ούτε στην Εξελσιόρ (είχε υπογράψει 2ετές) με αποτέλεσμα να αποτελέσει «αγκάθι» για την ολλανδική ομάδα λόγω του συμβολαίου του.

Κατέγραψε μόλις 15 συμμετοχές δίχως να προσφέρει κάποιο γκολ ή ασίστ και δεν έπεισε τους προπονητές του συλλόγου πως μπορεί να προσφέρει κάτι παραπάνω.

Ο Μαρίνους Ντεκάαζεν είπε για τον Αγιούμπ τον Μάρτιο του 2024: «Είναι ανεπιθύμητος στην ομάδα, δυστυχώς βρίσκεται ακόμα εδώ. Ήταν καλός παίκτης και ίσως εξακολουθεί να είναι. Απλά δεν έχει παίξει πολύ τα τελευταία χρόνια. Γνωρίζει πως δεν θα’χει άλλη ευκαιρία εδώ.»

Ο πρώην πράσινος κυνηγάει άλλη μια ευκαιρία στο ποδόσφαιρο. Πλέον, προπονείται με τους Νέους της Ουτρέχτης (αγωνίστηκε από το 2012 έως το 2018) και περιμένει να δει αν θα υπάρξει ενδιαφερόμενη ομάδα μετά από αρκετό διάστημα αποχής.

Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News