Παναθηναϊκός: Προτάθηκε ο Ραντονιτς - Ματιές και σε Tοβέν (vids)

Παναθηναϊκός: Προτάθηκε ο Ραντονιτς - Ματιές και σε Tοβέν (vids)

Στα χέρια του Παναθηναϊκού βρέθηκαν άλλοι δύο ποδοσφαιριστές από μάνατζερς, ο Νεμάνια Ράντονιτς και ο Φλοριάν Τοβέν.

Όσο δεν αποκτά ποδοσφαιριστές ο Παναθηναϊκός, τόσο θα «σκάνε» οι προτάσεις από δεξιά και από αριστερά. Το «ραντάρ» έπιασε δύο ακόμα περιπτώσεις…

Σύμφωνα με το newspao.gr, έσκασαν στα γραφεία της ΠΑΕ δύο ονόματα για την ενίσχυση της επίθεσης, ο Νεμάνια Ράντονιτς και ο Φλοριάν Τοβέν.

Ο πρώτος είναι γνωστός… όχι δεν είναι ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού στο μπάσκετ, αλλά ένας πρώην στόχος του Ολυμπιακού, στο κοντινό παρελθόν. Αριστερός εξτρέμ, 28 ετών, αγωνίζεται στο Τορίνο.

Φόρεσε το εθνόσημο 44 φορές, δεν έπαιξε στο Euro 2024. Η αξία του είναι κοντά στα 3 εκατ. ευρώ σύμφωνα με το Transfermarkt.

Ο Τοβέν είναι σίγουρα πιο γνωστός από την παρουσία του στη Γαλλία (10 συμμετοχές). Είναι τρία χρόνια μεγαλύτερος από τον Σέρβο εξτρέμ, παίζει με το δεξί πόδι και αγωνίζεται στην Ουντινέζε (που επ’ευκαιρίας τσεκάρει τον Τσέριν). Η χρηματική του αξία κυμαίνεται και εκείνου στα 3 εκατομμύρια.

Υ.Γ Σύνηθες φαινόμενο αποτελεί ένας ατζέντης να στέλνει τα ονόματα και σε άλλες ομάδες του Big Four.

Δεν ήταν τυχαίο το δημοσίευμα με Τάπια και ΑΕΚ από το εξωτερικό, ενός παίκτη που αποκαλύφθηκε από το σάιτ πως προτάθηκε πρώτα στον ΠΑΟ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News