Μεταγραφικός... καύσωνας τον Αύγουστο στον Παναθηναϊκό!

Μεταγραφικός... καύσωνας τον Αύγουστο στον Παναθηναϊκό!

Ο Παναθηναϊκός οδεύει προς έναν πολύ καυτό Αύγουστο στο κομμάτι των μεταγραφών.

Δεν έχει πάρει «μπρος» στις μεταγραφές ο Παναθηναϊκός, όμως, αυτό δεν θα συνεχιστεί και στο β’ μισό του καλοκαιριού.

Ο δεύτερος κύκλος των μεταγραφών θα είναι μεγάλος, ο κόσμος ζητάει απεγνωσμένα κινήσεις ποιότητας και ουσίας και το Τριφύλλι αναμένεται να κινηθεί σε αυτήν την κατεύθυνση στον Αύγουστο των… ευκαιριών.

Κακά τα ψέματα, σε όλη την αγορά το «πανηγύρι» γίνεται τον τελευταίο μήνα του καλοκαιριού, ειδικά αν κάποιος δεν έχει δείξει αντανακλαστικά στο ξεκίνημα του μεταγραφικού «παραθύρου».

Ο Παναθηναϊκός ναι μεν, έκλεισε από νωρίς Μαξίμοβιτς-Μπάλντοκ, όμως, ακολούθησε ένα μεγάλο διάστημα αδράνειας. Όπως μεταδόθηκε στον ΣΠΟΡ ΦΜ 94,6, πολλά θα συμβούν μέσα στον Αύγουστο. 

Οι «πράσινοι» θα έχουν δώσει τους πρώτους δύο αγώνες στην Ευρώπη και θα έχουν μια πιο ξεκάθαρη εικόνα για το τι μπορεί να καταφέρει η ομάδα το φετινό καλοκαίρι (κάτι το οποίο θα καθορίσει και το μέγεθος των εσόδων).

Παράλληλα, δεν αποκλείεται να πουληθεί κάποιος ποδοσφαιριστής και ο Παναθηναϊκός να «χτυπήσει» στην αγορά με κάποιον ακριβό παίκτη σε θέση που δεν έχει θέσει ως τώρα, στις προτεραιότητές του.

Γενικότερα, η καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδος είναι απρόβλεπτη και ακόμα και στο 90′ μπορούν να συμβούν μεγάλες ανατροπές. Έχουν ξανασυμβεί αντίστοιχα στο παρελθόν!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News