Παναθηναϊκός: Τότε θα βγουν τα εισιτήρια διαρκείας στο ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Τότε θα βγουν τα εισιτήρια διαρκείας στο ποδόσφαιρο

Στον Παναθηναϊκό μετρούν αντίστροφα για την κυκλοφορία των εισιτηρίων διαρκείας μετά την οριστική εξέλιξη για τη μετακίνηση της ομάδας στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Με κάθε βεβαιότητα, το Τριφύλλι θα δώσει τους πρώτους του ευρωπαϊκούς αγώνες στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας (είτε με τη Μάριμπορ, είτε με τη Μπότεφ Πλόβντιβ).

Στο σάιτ της UEFA αναγράφεται ξεκάθαρα πως η τοποθεσία για τη διεξαγωγή των αγώνων θα είναι το μεγάλο γήπεδο στο Μαρούσι με τις εργασίες να «τρέχουν» καθημερινά.

Αυτό επιτρέπει στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός να κυκλοφορήσει άμεσα και τα εισιτήρια διαρκείας, για τα οποία ρωτάει αρκετός κόσμος.

Αν και είχε διαρρεύσει πως τα «μαγικά χαρτάκια» θα αργήσουν να κυκλοφορήσουν, αυτό αναμένεται να γίνει στα μέσα του καλοκαιριού και συγκεκριμένα κοντά στις 15 Ιουλίου, όπως μεταδόθηκε στον «αέρα» του ΣΠΟΡ ΦΜ.

Δεν έχει γνωστοποιηθεί κάτι για τις τιμές των εισιτηρίων.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News