Βαγιαννίδης: «Ας το βάλει άλλος στο τέλος και ας πάρουμε το πρωτάθλημα»

Παναθηναϊκός: Η ανατροπή με Βαγιαννίδη!

Ο Παναθηναϊκός έμεινε στο 0-0 με την Πάφο στο δεύτερο φιλικό της προετοιμασίας του με τον Γιώργο Βαγιαννίδη να πραγματοποιεί μετά το ματς δηλώσεις.

Ο Παναθηναϊκός μετά την ευρεία του νίκη στο πρώτο φιλικό επί αυστριακού εδάφους δεν τα κατάφερε κόντρα στην Πάφο και έμεινε ισόπαλος (0-0).

Μάλιστα μετά το τέλος της αναμέτρησης ο δεξιός μπακ του Τριφυλλιού, Γιώργος Βαγιαννίδης δήλωσε πως ήταν ένα σκληρό παιχνίδι, ενώ παράλληλα πως όλοι καλούνται να προσαρμοστούν από τις συνεχόμενες αλλαγές προπονητή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το δεύτερο φιλικό: «Ήταν ένα πολύ δυνατό φιλικό κατά κύριο λόγο γιατί ήτανε μία πιο έτοιμη ομάδα από εμάς, απ΄ ότι έμαθα παίζουν σε λίγο καιρό προκριματικά. Λίγο στο τρανζίσιον ήμασταν πιο αδύναμοι στο physical κομμάτι, γιατί δεν έχουμε κάνει αρκετή προπόνηση ακόμα άλλα πιστεύω ότι δείξαμε κάποια πράγματα από αυτά που έχουμε δουλέψει. Ήμασταν αρκετά καλοί στο αμυντικό κομμάτι, ίσως πρέπει να βρούμε κάποιες παραπάνω λύσεις στο επιθετικό, αλλά η ομάδα φαίνεται αρκετά καλή».

Για τις εντυπώσεις στην προετοιμασία: «Αλλάξαμε προπονητή μέσα στη χρονιά, αλλάξαμε τώρα ξανά, μπορούμε να προσαρμοστούμε όλοι οι παίχτες, όλα τα παιδιά είναι εξαιρετικοί επαγγελματίες. Τα πρώτα δείγματα είναι πολύ θετικά κατά την άποψη μου, η ομάδα έχει ένα καθαρό πλάνο και στο πρέσινγκ και στην ανάπτυξη και πιστεύω θα είμαστε έτοιμοι για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια και όλα θα πάνε καλά».

Όσον αφορά το πρέσινγκ που ζητάει ο Αλόνσο: «Ναι είναι κάτι που δουλεύουμε αρκετά και το press και το counter press όταν χάνουμε την μπάλα και νομίζω αυτό θα μας ανεβάσει ένα επίπεδο παραπάνω. Είναι πολύ σημαντικό στα παιχνίδια υψηλού επιπέδου να πιέζεις και να κλέβεις γρήγορα την μπάλα και είναι κάτι που στεκόμαστε και στην ανάλυση και στην προπόνηση και θα φανεί παραπάνω στα επίσημα παιχνίδια».

Για τον ανταγωνισμό που επικρατεί στην θέση του: «Η αλήθεια είναι ότι φέτος είναι διαφορετικός ο ανταγωνισμός, πέρυσι ήμασταν 2 τώρα είμαστε 3. Έχω μια χρονιά παραπάνω στην πλάτη μου, μια χρονιά πολύ έντονη και δύσκολη για μένα, ελπίζω να πάνε όλα καλά, να παίξω όσο περισσότερο γίνεται, να παίξει ο καλύτερος εννοείται και να βρεθεί μία λύση με το συμβόλαιο, γιατί ακόμα είμαστε σε μία διαπραγμάτευση, θα δείξει στην πορεία πως θα πάνε».

Για το πως θα ήταν αν ο Παναθηναϊκός έπαιρνε το πρωτάθλημα με γκολ δικό του: «Αυτό θα ήταν τέλειο, αλλά ας το βάλει άλλος και ας πάρουμε το πρωτάθλημα και ότι γίνει».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News