Επίσημο: Η νέα ομάδα του Ξενόπουλου

Επίσημο: Η νέα ομάδα του Ξενόπουλου

Ο Βασίλης Ξενόπουλος έφυγε από τον Παναθηναϊκό κι αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στην Κηφισιά, καθώς ανακοινώθηκε κι επίσημα.

Η Κηφισιά λίγες μέρες μετά το επίσημο διαζύγιο του Βασίλη Ξενόπουλο με τον Παναθηναϊκό ανακοίνωσε επίσημα και για τα επόμενα δύο χρόνια τον Έλληνα τερματοφύλακα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Κηφισιά ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας για τα επόμενα δύο χρόνια με τον Βασίλη Ξενόπουλο, ο οποίος αγωνίζεται ως τερματοφύλακας.

Γεννημένος στις 20 Μαΐου 1998, ο Βασίλης Ξενόπουλος εντάχθηκε στην Ακαδημία του Παναθηναϊκού σε ηλικία δέκα ετών. Στα χρόνια που ακολούθησαν, αγωνίστηκε σε όλες τις ηλικιακές βαθμίδες των τμημάτων υποδομής του Παναθηναϊκού, φτάνοντας μέχρι την πρώτη ομάδα, με την οποία έκανε ντεμπούτο την 1η Μαρτίου 2020 απέναντι στον Βόλο.

Ως μέλος του Παναθηναϊκού κατέγραψε 5 συμμετοχές με την πρώτη ομάδα και πανηγύρισε την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας, ενώ είχε ακόμη 38 συμμετοχές με τον Παναθηναϊκό Β’ στη Super League 2.

Η ΠΑΕ Κηφισιά τον καλωσορίζει στην οικογένειά της και του εύχεται κάθε επιτυχία.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News