Παναθηναϊκός: Τα δεδομένα για τη «βόμβα» Σακίρι

Σακίρι: Αυτό είναι το συμβόλαιο που του προσφέρει ο Παναθηναϊκός!

Ο Παναθηναϊκός έχει τοποθετήσει στη λίστα του, τον Σερντάν Σακίρι και ψάχνει ένα μεγάλο μπαμ στην περίπτωσή του, το φετινό καλοκαίρι.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε διαδικασία ενίσχυσης, προκειμένου η ομάδα να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστική και να διεκδικήσει τη νέα αγωνιστική σεζόν τους στόχους της με περισσότερες πιθανότητες.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Sportday» οι πράσινοι έχουν στη λίστα τους τον Σερντάν Σακίρι, ωστόσο δεν είναι επικεντρωμένοι μόνο στον Ελβετό εξτρέμ, καθώς κοιτάζουν ακόμα δύο περιπτώσεις βαρβάτων παικτών στη συγκεκριμένη θέση.

Γενικότερα το δεδομένο είναι πως ο παίκτης έχει προταθεί στο Τριφύλλι, βρίσκεται στη λίστα του, όμως δεν αποτελεί τον νούμερο ένα στόχο και ούτε οι άνθρωποί του έχουν επικεντρωθεί μονάχα στον πρώην άσο της Λίβερπουλ, ενώ ακόμη δε γνωρίζει κανείς την έκβαση της υπόθεσης.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News