Παναθηναϊκός: Ο Ρεμπότσο δεν είναι αναβάθμιση σε σχέση με Χουάνκαρ!

Παναθηναϊκός: Παίρνει στόπερ... άμεσα

Ο Πορτογάλος μπακ έρχεται για να αναπληρώσει τον Χουάνκαρ στο αριστερό άκρο της άμυνας αλλά οι απόψεις σχετικά με την ποιότητά του… διίστανται.

Ο Πέδρο Ρεμπότσο βρίσκεται μια ανάσα από τον Παναθηναϊκό και είναι ο ποδοσφαιριστής που έχει εγκρίνει ο Ντιέγκο Αλόνσο για την ενίσχυση της αμυντικής γραμμής του Τριφυλλιού.

Ο 29χρονος μοιάζει ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος θα καλύψει με αξιοπιστία την αριστερή πτέρυγα της άμυνας, αλλά σίγουρα δεν συνιστά αναβάθμιση συγκριτικά με τον Χουάνκαρ που έφυγε ή τον Μλαντένοβιτς.

Παρόλα αυτά, όπως πάντα, οι μεταγραφές κρίνονται στο γήπεδο και αναμένουμε τον Πορτογάλο να διαψεύσει τις… κακές γλώσσες και να κυριαρχήσει στα αριστερά δίνοντας μια ένεση ποιότητας σε μια σημαντική θέση για τους «Πράσινους».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News