Παναθηναϊκός: Η σχέση του Σακίρι με την Κοσοβάρα σταρ Ντουράτα Αχμετάι (vid)

Παναθηναϊκός: Η σχέση του Σακίρι με την Κοσοβάρα σταρ Ντουράτα Αχμετάι (vid)

Ο Σερντάν Σακίρι απασχόλησε τα media πίσω στο 2020 και στα χρόνια που αγωνίστηκε στη Λίβερπουλ για τη σχέση του με την Κοσοβάρα τραγουδίστρια Ντουράτα Αχμετάι.

Πέρα από μια πλούσια καριέρα ο Σακίρι που κεντρίζει αυτές τις μέρες το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού, είχε τα τυχερά του και στην προσωπική του ζωή.

Ο ποδοσφαιριστής – θρύλος της Ελβετίας έκανε αρκετή «φασαρία» προ τετραετίας όταν επιβεβαιώθηκε η σχέση του με τη γνωστή τραγουδίστρια από το Κόσοβο που μετράει πάνω από 500 χιλιάδες followers.

Το ζευγάρι ξεκίνησε να είναι μαζί όταν αγωνιζόταν ο Σακίρι στην ομάδα της Λίβερπουλ, εν συνεχεία υπήρξαν σενάρια περί χωρισμού. Τότε ο βρετανικός Τύπος είχε γράψει πως «η όμορφη Ντουράτα θα αποσπάσει την προσοχή του Ελβετού ποδοσφαιριστή από το στόχο της Πρέμιερ Λιγκ».

Γενικότερα, η Ντουράτα Αχμετάι δεν κοινοποιεί πολλά πράγματα για την προσωπική της ζωή, αρκετοί είναι εκείνοι που την έχουν παρατηρήσει ακόμα και πρόσφατα σε δημόσια θέα με τον γνωστό ποδοσφαιριστή.

Τα βήματά τους είναι διακριτικά, βέβαια, ο Σακίρι πήρε την απόφαση να αγωνιστεί στο Σικάγο, γεγονός που θα έφερνε και κάποιες αντικειμενικές δυσκολίες λόγω απόστασης στη σχέση του.

Ίσως η Ελλάδα να αποτελέσει μια λύση για τον Σακίρι και την Αχμετάι, αν βρίσκονται ακόμα μαζί. Πάντως η τελευταία έχει τιμήσει ουκ ολίγες φορές τα ελληνικά νησιά.

Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News