Παναθηναϊκός - Πάφος 0-0: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού (vid)

Παναθηναϊκός - Πάφος 0-0: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού (vid)

Ο Νότης Καμπέρης σχολιάζει την εμφάνιση των παικτών του Παναθηναϊκού στο 2ο φιλικό προετοιμασίας απέναντι στην Πάφο.

Κανένας δεν περίμενε από τον Παναθηναϊκό να δείξει κάτι θεαματικό αυτήν την εποχή, όπως συνέβη και στις περισσότερες ομάδες. Αυτά τα ματς είναι καθαρά για τους προπονητές. Παρόλα αυτά, οι «πράσινοι» υστερούν σε ποιοτικές μονάδες που θα αναγκάσουν τον (τηλε)θεατή να σηκωθεί και να χειροκροτήσει.

Το 90′ πέρασε παντελώς αδιάφορα για τους φίλους του Παναθηναϊκού που περιμένουν κινήσεις από τη διοίκηση, τον προπονητή και τον τεχνικό διευθυντή. Στο άκουσμα της είδησης πως υπογράφει ο Ρεμπότσο, προφανώς, κάποιοι δικαιολογημένα θα προτιμούσαν… την παραμονή του Χουάνκαρ.

Το Τριφύλλι δεν ανέβασε το μπάτζετ στη συγκεκριμένη θέση (όπως θα γινόταν στην περίπτωση του Γιαννούλη), απέκτησε ποδοσφαιριστή με αξία στις 800 χιλ. ευρώ – σύμφωνα με το Transfermarkt – και απογοήτευσε ξανά μετά το ναυάγιο με τον Σάρι.

Όσον αφορά τον αγώνα, δεν παρατηρήθηκε κάποια αξιοσημείωτη στιγμή. Η ομάδα του Αλόνσο κράτησε τις ισορροπίες σε άμυνα-επίθεση και απειλήθηκε μονάχα σε μια φάση από την – πιο έτοιμη – κυπριακή ομάδα με το τετ α τετ του Τάνκοβιτς.

Τα προβλήματα των Μπακασέτα – Γέντβαι έκαναν ακόμα πιο δύσκολο το έργο των Κυπελλούχων Ελλάδος.

Πέρασε στο γήπεδο ο Λημνιός που δεν έχει αποδώσει ως τώρα, τα προσδοκώμενα με παρένθεση το περσινό γκολ κόντρα στον ΠΑΟΚ, ο Τζούρισιτς χρησιμοποιήθηκε στο «10» και δε φάνηκε ιδιαίτερα, ο Αράο γύρισε πίσω στην άμυνα και περιορίστηκε αισθητά στο πλευρό του Σενκεφελντ, ενώ ο 36χρονος Ζέκα έδωσε μονάχα τα απολύτως απαραίτητα στη μεσαία γραμμή.

Η μοναδική φάση που βγήκε μια καλή συνεργασία ήταν μεταξύ Κώτσιρα-Μαντσίνι με τον Γερεμέγεφ να σπαταλά μια ευκαιρία από αυτές που πρέπει να γίνονται γκολ από τα σέντερ φορ. Η Πάφος πάτησε καλύτερα στο β’ μέρος, ο Παναθηναϊκός είχε όμως, την ευκαιρία να «κλέψει» το ματς – παρά τις πολλές αλλαγές και την είσοδο των πιτσιρικάδων – με τον Τσόκαι που σούταρε από καλή θέση στο 80′.

Υ.Γ Σπουδαίο Euro από τον Τσέριν. Μακράν ό,τι σπουδαιότερο άφησε σε μεταγραφή ο Γιοβάνοβιτς.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Νότης Καμπέρης
Παναθηναϊκός για την Αθήνα, για το πράσινο, για τη Λεωφόρο, για την ιστορία και τις αμέτρητες διακρίσεις. Σπούδασε δημοσιογραφία στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο και εξειδικεύτηκε στον αθλητικό τομέα στο Κέντρο Αθλητικού Ρερορτάζ (ΚΑΡ). Γνωρίζει Αγγλικά, Γερμανικά και Ισπανικά. Επικοινωνία: notis.kamperis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News