Ανέτοιμος και... φτωχός ο Παναθηναϊκός, «κόλλησε» στο μηδέν! (vid)

Ανέτοιμος και... φτωχός ο Παναθηναϊκός, «κόλλησε» στο μηδέν! (vid)

Σε ένα φιλικό παιχνίδι που θα ξεχαστεί γρήγορα ο Παναθηναϊκός έφερε λευκή ισοπαλία με την Πάφο. Δυο ευκαιρίες για τους πράσινους με Γερεμέγεφ – Τσόκαι, προβλήματα με Μπακασέτα – Γέντβαι.

Με μια ολιγόλεπτη καθυστέρηση και ένα απρόοπτο (Μπακασέτας) ξεκίνησε το 2ο φιλικό του Παναθηναϊκού επί αυστριακού εδάφους. Μετά το cooling break ο Ζέκα πέρασε στη θέση του Γέντβαι με τον Αράο να γυρίζει στα στόπερ δίπλα στον Σένκεφελντ.

Στο 33′ το Τριφύλλι σπατάλησε τεράστια ευκαιρία με τον Γερεμέγεφ να στέλνει τη μπάλα ψηλά από το ύψος της μικρής περιοχής έπειτα από γύρισμα του Μαντσίνι. Τέσσερα λεπτά αργότερα, στην περιοχή των «πρασίνων» ο Γκόλνταρ πήρε μια, όχι γεμάτη, κεφαλιά δίχως ανησυχήσει τον Λοντίγκιν.

Οι Κύπριοι «απάντησαν» στην ευκαιρία του Γερεμέγεφ στο τελευταίο πεντάλεπτο του α’ ημιχρόνου από κάθετη του Ζάιρο και τελείωμα του Τάνκοβιτς που εξουδετέρωσε ο Ρώσος τερματοφύλακας σε τετ α τετ.

Ο Αλόνσο έβαλε στο παιχνίδι για το β’ μέρος τους Πέρεθ, Φικάι και Ντραγκόφσκι. Σε ένα δίλεπτο οι Αράο και Τζούρισιτς αντίκρισαν κίτρινη κάρτα. Στο 53′ ο Ντραγκόφσκι πραγματοποίησε μια σπουδαία απόκρουση σε σέντρα-σουτ του Κορέια.

Για το τελευταίο 20λεπτο πέρασαν στο γήπεδο οι Νταμπίζας, Τσόκαι, Κάτρης, Νίκας, Κυριόπουλος και Μπρέγκου. Ο Παναθηναϊκός άγγιξε το 1-0 στο 80′ από ενέργεια και εκτέλεση του Τσόκαι, έδιωξε αποτελεσματικά με το πόδι ο αντίπαλος γκολκίπερ.

Πάφος (Χουάν Καρσέδο): Ίβουσιτς, Μελούσο, Κβίντα, Γκόλνταρ, Μπρούνο, Ζάιρο, Τάνκοβιτς, Ναμέ, Ντράγκομιρ, Πελάτζιο, Κορέια

Παναθηναϊκός (Ντιέγκο Αλόνσο): Λοντίγκιν, Βαγιαννίδης, Γεντβάι, Σένκεφελντ, Κώτσιρας, Αράο, Βιλένα, Λημνιός, Τζούρισιτς, Μαντσίνι, Γερεμέγεφ

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News