Παναθηναϊκός: «Προβληματίζει ανασταλτικά ο Ρεμπότσο, δεν τον βοηθάει το ύψος του»

Παναθηναϊκός: «Προβληματίζει ανασταλτικά ο Ρεμπότσο, δεν τον βοηθάει το ύψος του»

Δημοσίευμα γνωστής αθλητικής ιστοσελίδας έδωσε πληροφορίες για τον Ρεμπότσο και παρουσίασε ένα scouting report του ποδοσφαιριστή.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το sportdog.gr:

«Όπως αποκάλυψε η στήλη από την Δευτέρα οι πράσινοι είχαν έρθει σε συμφωνία με τον εκλεκτό τους αριστερό μπακ, που ήταν Ίβηρας. Και σήμερα διέρρευσε το πλήρες ονοματεπώνυμό του αφού πρόκειται για τον Πέδρο Μιγκέλ Μπράγκα Ρεμπότσο!!

Πρόκειται για ένα επιθετικό μπακ, πολύ καλός τεχνίτης, που διακρίνεται περισσότερο στο δεύτερο και στο τρίτο κομμάτι του γηπέδου και όχι στο πρώτο! Δηλαδή το ανασταλτικό κομμάτι δεν είναι το …φόρτε του, παρότι μιλάμε για μπακ. Δεν τον βοηθάει και το ύψος του αφού είναι 1,70…

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ρεμπότσο κέρδισε στο νήμα Βραζιλιάνο αριστερό μπακ που επίσης ήταν στο πελατολόγιο πορτογαλικού μανατζερικού Γραφείου. Πάμε και στο… ιντριγκαδόρικο follow up της υπόθεσης:

ΠΕΔΡΟ ΡΕΜΠΟΤΣΟ: Πορτογάλος, που πριν από δυο χρόνια, στα 27του χρόνια πήρε το πρώτο του πρωτάθλημα με την Λέχ Πόζναν στην Πολωνία και το περασμένο καλοκαίρι πήγε για τα πετροδόλαρα μαζί με τον Νάρει του ΠΑΟΚ στην Αλ Καλίζ, την νεοφώτιστη στην Saudi Pro League!

Υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο με οψιόν για άλλο ένα χρόνο που την είχαν και οι δυο πλευρές. Έκανε μια… υπερ-γεμάτη σεζόν εκεί, με συνολικά 37 ματς (5 ασίστ) αλλά τα 34 ήταν 90λεπτα!!! Δεν ήθελε να συνεχίσει στην Σαουδική Αραβία, από όπου είχε πρόταση κι από μεγάλο κλαμπ αλλά να επιστρέψει στην Ευρώπη.

Και έτσι η Ελλάδα θα είναι το 5ο διαφορετικό ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα αγωνιστεί αφού προηγήθηκαν η Πορτογαλία (Μπενφίκα Β, Μορειρένσε, Πάκος Φερέιρα), η Γαλλία (Γκινγκάμπ), η Τουρκία (Μπεσίκτας), η Πολωνία (Λέχ) ενώ ο Παναθηναϊκός θα είναι η 8η ομάδα στην καριέρα του.

Η χρηματιστηριακή του καριέρα έχει κατρακυλήσει στις 800.000 κι ενώ πριν από 5 χρόνια έκανε limit up στα 9.000.000 ευρώ! Ήταν το 2019 όταν κι έφτασε μέχρι τον προθάλαμο της Εθνικής Πορτογαλίας, όντας… γούστο του Φερνάντο Σάντος!!»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News