Πέδρο Ρεμπότσο: Ποιος είναι ο παίκτης που υπογράφει ο Παναθηναϊκός

Πέδρο Ρεμπότσο: Ποιος είναι ο παίκτης που υπογράφει ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Πέδρο Ρεμπότσο προκειμένου να καλύψει τη θέση του αριστερού μπακ.

Ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος να προχωρήσει σε μία ακόμη μεταγραφή το φετινό καλοκαίρι, καθώς είναι θέμα χρόνου να κλείσει αριστερό μπακ.

Συγκεκριμένα, όπως σας αναφέραμε, οι πράσινοι βρίσκονται σε συζητήσεις με τον Πέδρο Ρεμπότσο, ο οποίος είναι πολύ κοντά στο να ντυθεί στα πράσινα και ν’ αποτελέσει τον παρτενέρ του Φίλιπ Μλαντένοβιτς στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Από εκεί και πέρα ο Πορτογάλος μπακ είναι 29 χρονών και μετράει αρκετά μεγάλη εμπειρία στην καριέρα του έχοντας περάσει ακόμη και από την δεύτερη ομάδα της Μπενφίκα χωρίς όμως να καταφέρει ν’ αγωνιστεί στην πρώτη ομάδα.

Επιπλέον έχει αγωνιστεί στις Μορεϊρένσε, Γκινγκάμπ, Μπεσίκτας, Πάκος Φερέιρα, Λεχ Ποζνάν και πλέον ανήκει στην Αλ Καλίς.

Τέλος, ο Ρεμπότσο έχει αγωνιστεί και με τις μικρές εθνικές της Πορτογαλίας, ενώ συμμετείχε και στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U19 UEFA 2014.

Γενικότερα ο λόγος γίνεται για έναν ποδοσφαιριστή που καλύπτει τα θέλω του Ντιέγκο Αλόνσο, ο οποίος σε επικοινωνία με τον Γιάννη Παπαδημητρίου αποφάσισαν να τρέξουν την περίπτωση και πλέον οι πράσινοι βρίσκονται μια ανάσα από την απόκτησή του.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News