Παναθηναϊκός: Οι δύο μεταγραφές και η μεγάλη ανάγκη

Παναθηναϊκός: Διώχνει πέντε ποδοσφαιριστές, κρατάει τρεις!

Εξελίξεων… συνέχεια στον ποδοσφαιρικό, με το Τριφύλλι να καλείται να τρέξει τις διαδικασίες ενόψει της ενίσχυσης του «πράσινου» ρόστερ και όχι μόνο.

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την προετοιμασία με αρκετές απουσίες ελέω EURO 2024 και… τραυματισμών, με τους διεθνείς να έχουν πάρει ήδη άδεια για να ξεκουραστούν από τις υποχρεώσεις με τις Εθνικές τους ομάδες.

Από εκεί και πέρα, είναι δεδομένη η απόκτηση δύο ποδοσφαιριστών τις επόμενες ημέρες, οι οποίοι θα ενισχύσουν σημαντικά την ομάδα ενόψει των προκριματικών του UEFA Europa League.

Όπως είναι λογικό, ο Ντιέγκο Αλόνσο δυσκολεύεται έχοντας τόσους βασικούς ποδοσφαιριστές απών, κάνοντας συνεχώς αλλαγές για να προσαρμόσει τα κενά με παίκτες… πασπαρτού.

Παρόλα αυτά, το κλαμπ δεν είναι μακριά από το να αποκτήσει βασικό αριστερό μπακ, αλλά η πραγματικότητα είναι ότι η μεγαλύτερη ανάγκη του τη δεδομένη στιγμή είναι στα εξτρέμ αφού εκεί απώλεσε τα… στελέχη της περσινής σεζόν, κάνοντας επιτακτική την μεταγραφή.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News