Παναθηναϊκός: Γιώργος Νίκας σαν άλλος... Ιωαννίδης!

Παναθηναϊκός: Γιώργος Νίκας σαν άλλος... Ιωαννίδης!

Ακόμα και σε ματσάκια ξεμουδιάσματος απέναντι σε ερασιτέχνες ο παίκτης που “το έχει”, στο δείχνει μετά από 2-3 κοντρόλ και μερικές κινήσεις του.

Ο Γιώργος Νίκας κέρδισε την προσοχή μας στον αγώνα με την Ουνιόν, φαίνεται πως ο Γιάννης Κομπότης μετά τον Φώτη Ιωαννίδη έδωσε στο τριφύλλι άλλον ένα, πολλά υποσχόμενο ποδοσφαιριστή.

Σε όποια φάση του παιχνιδιού χρειαζόταν οι συμπαίκτες και από αυτόν, ήταν έτοιμος να το δώσει.

Από ένα σπριντ επιστροφής, μία σωστή πάσα, ένα κράτημα μπάλας, πίεση στην πρώτη πάσα στον αντίπαλο, για όλες τις βρώμικες δουλειές, για να βγει μπροστά, για να μπει στον κενό χώρο, για να απειλήσει, για να σκοράρει, ήταν διαθέσιμος.

Ο μικρός άρπαξε την ευκαιρία από τα μαλλιά και με την αποφασιστικότητα που πήγαινε σε όλες τις φάσεις (δεν είναι τυχαίο ότι ο Αλόνσο τον άφησε μέσα σε όλο το 90λεπτο) άφησε ευχαριστημένους τους προπονητές του.

Μετά από τέσσερις κόουτς σε μισό χρόνο (Ιβάν, Τερίμ, Κόντης, Αλόνσο), έπειτα από ένα ακόμα νέο ξεκίνημα όλοι κρίνονται από το μηδέν, οπότε όσοι στα φιλικά ικανοποιούν (ακόμα κι αν παίζουν απέναντι σε…μπυραρίες), φτιάχνουν το μέλλον τους, τουλάχιστον για τα πρώτα επίσημα 90λεπτα της περιόδου 24-25.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News