Παναθηναϊκος - Παφος Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (03/07)

Παναθηναϊκος – Παφος Live streaming

O Παναθηναϊκός συνεχίσει τη σκληρή δουλειά και ετοιμάζεται για νέο φιλικό.

Παναθηναϊκος – Παφος Live streaming | Panathinaikos Live Streaming:

Δεύτερο φιλικό για τον Παναθηναϊκό επί αυστριακού εδάφους. Το «τριφύλλι» την Τετάρτη (19:00) αντιμετωπίζει την Πάφο με στόχο να ανεβάσει στροφές. Παράλληλα ο Ντιέγκο Αλόνσο να δει την πρόοδο των ποδοσφαιριστών του στην περίοδο της προετοιμασίας.

Το «τριφύλλι», μετά το φιλικό ξεμούδιασμα και την νίκη με 14-0 με την ερασιτεχνική Ουνιόν Χάους, έχει μπροστά του έναν σαφώς πιο δυνατό αντίπαλο. Η Πάφος την περασμένη σεζόν αναδείχθηκε Κυπελλούχος Κύπρου. Τα τελευταία χρόνια κάνει βήματα προόδου υπό τις οδηγίες του Χουάν Κάρλος Καρσέδο. Μάλιστα, η Πάφος την Κυριακή έπαιξε φιλικό με τη Λέγκια και επικράτησε 1-0 με σκόρερ τον ηγέτης της στην επίθεση Ζάιρο ντα Σίλβα. Panathinaikos Live Streaming

Με νέο αέρα

Ο Ουρουγουανός προπονητής του Παναθηναϊκού, Ντιέγκο Αλόνσο, στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας ζητάει από τους παίχτες του πίεση και γρήγορη κυκλοφορία. Τα δύο παραπάνω στοιχεία θέλει να δει στο ματς απέναντι στην Πάφο και σχεδιάζει ενδεκάδα με τους Λοντίγκιν, Βαγιαννίδης, Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Γεντβάι, Αράο, Βιλένα, Μπακασέτας, Μαντσίνι, Τζούριτσιτς, Γερεμέγεφ.

Ο Σουηδός στράικερ συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες να παίξει βασικός, ενώ αξίζει να αναφέρουμε ότι το «πράσινο» τεχνικό επιτελείο δίνει συνεχώς όλο και περισσότερες ευθύνες στον Βιλένα. Ο Ολλανδός πάει εξαιρετικά στην προετοιμασία και θέλει να αναλάβει πρωτοβουλίες στον οργανωτικό τομέα.

 

Οι διεθνείς στο Euro, Βέρμπιτς, Σπόραρ, Τσέριν, Κλάινχαϊσλερ, Μλαντένοβιτς, Μαξίμοβιτς δεν έχουν ενταχθεί ακόμη στην προετοιμασία στην Αυστρία, ενώ ο Ιωαννίδης δεν υπολογίζεται λόγω τραυματισμού. Επίσης, ο νεοφερμένος Μπάλντοκ εντάχθηκε στις προπονήσεις την Δευτέρα και οι πιθανότητες να πάρει χρόνο συμμετοχής δεν είναι υπέρ του.

Στον μεταγραφικό τομέα ο Παναθηναϊκός «φορτσάρει» για την απόκτηση ενός αριστερού μπακ. Αυτός δεν θα είναι ο Γιαννούλης και οι «πράσινοι» έχουν κινηθεί με μυστικότητα για παίχτη που συγκεντρώνει τα «θέλω» του Ντιέγκο Αλόνσο.

 

Αφήνει Γιαννούλη και προχωράει για ξένο μπακ ο Παναθηναϊκός!

Το «Τριφύλλι» είχε στην κορυφή της λίστας του για το αριστερό άκρο της άμυνας την περίπτωση του Δημήτρη Γιαννούλη. Τόσο λόγω των ικανοτήτων του, όσο και του ελληνικού του διαβατηρίου.

Οι «πράσινοι» διεκδίκησαν τον παίκτη με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Του κατέθεσαν μια πολύ υψηλή προσφορά, όμως ο διεθνής μπακ εξαρχής είχε θέσει ως προτεραιότητα το εξωτερικό. Αποφάσισε να μην επιστρέψει στην χώρα μας, αναζητώντας πρόταση από ανώτερο Πρωτάθλημα.

Ο Παναθηναϊκός από την πλευρά του έκανε αρκετές ημέρες υπομονή. Όμως πλέον εγκαταλείπει οριστικά την συγκεκριμένη περίπτωση. Προχωρά στο Plan B, το οποίο περιλαμβάνει την απόκτηση ξένου παίκτη, με τον Ντιέγκο Αλόνσο να έχει βρει φυσικά τον «εκλεκτό».

Εντός των επόμενων ημερών αναμένονται οι εξελίξεις. Το  «Τριφύλλι» δεν θέλει να χαθεί άλλος χρόνος, αφού μοναδικός αριστερός οπισθοφύλακας στο ρόστερ είναι αυτή την στιγμή ο Μλαντένοβιτς, που δεν έχει ενσωματωθεί μάλιστα στην προετοιμασία λόγω των υποχρεώσεων που είχε με την Σερβία στο Euro.

Παναθηναϊκος – Παφος Live streaming: «Επιμένει για Χατζηδιάκο ο Παναθηναϊκός»

Το όνομα του Παντελή Χατζηδιάκου έχει συνδεθεί με τον Παναθηναϊκό για την μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού, με νέο ιταλικό δημοσίευμα να το συντηρεί στο προσκήνιο.

Συγκεκριμένα, το «cagliarinews24.com» τονίζει για μια ακόμα φορά πως το «Τριφύλλι» θέλει να φέρει πίσω στην Ελλάδα τον διεθνή στόπερ. Αυτό πιθανότατα θα μπορούσε να επιτευχθεί με την μορφή δανεισμού με οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι.

Υπενθυμίζουμε πως ο Χατζηδιάκος ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής του Παναθηναϊκού κι έτσι γνωρίζει τον σύλλογο.

Το Who is Who

Ο 27χρονος στόπερ ξεκίνησε την καριέρα του από τις Ακαδημίες του Παναθηναϊκού. Το καλοκαίρι του 2011 μετακόμισε στην Ολλανδία, για λογαριασμό της Άλκμααρ. Σε αυτή άνηκε μέχρι το 2023, μετρώντας συνολικά 213 συμμετοχές, με 6 γκολ και 9 ασίστ, με την πρώτη ομάδα και έχοντας τα πρώτα χρόνια παρουσία στην Κ19 και την Κ21.

Τον Σεπτέμβριο του 2023 η Κάλιαρι τον αγόρασε για 2 εκατ. ευρώ και τον «έδεσε» με συμβόλαιο έως το 2027, με τον Έλληνα κεντρικό αμυντικό να αγωνίζεται συνολικά 15 φορές.

Παράλληλα, είναι και 34 φορές διεθνής με την Ελλάδα, έχοντας περάσει νωρίτερα από την Κ17 και την Κ21, αλλά και τα μικρά κλιμάκια της Ολλανδίας (Κ16, Κ17 πριν αποφασίσει να επιλέξει την χώρα μας).

Παναθηναϊκος – Παφος Live streaming: Βραζιλιάνικο σενάριο για Παναθηναϊκό και Ραμάλιο!

Βραζιλιάνικο δημοσίευμα εμπλέκει τον Παναθηναϊκό με τον Αντρέ Ραμάλιο. Έμεινε ελεύθερος και έχει ήδη ακουστεί για ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Ο 32χρονος στόπερ έμεινε ελεύθερος από την PSV Αϊντχόβεν. Αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με την Ιντερνασιονάλ της Βραζιλίας να τον έχει πολύ ψηλά στην λίστα της και να επιθυμεί να τον επαναπατρίσει.

Ωστόσο, το «resenhacolobrada.com.br» τονίζει ότι ο Ραμάλιο θέλει να παραμείνει στην Ευρώπη. Δεν σκοπεύει να γυρίσει στην πατρίδα του. Παράλληλα, το δημοσίευμα υποστηρίζει ότι ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται ήδη σε διαπραγματεύσεις με τον Παναθηναϊκό, ώστε να ντυθεί στα πράσινα.

Το όνομά του πάντως έχει ήδη συνδεθεί και με άλλες ελληνικές ομάδες. Κυρίως την ΑΕΚ, κάτι που σημαίνει ότι μένει να φανεί κατά πόσο τα λεγόμενα των Βραζιλιάνων έχουν όντως πραγματική υπόσταση.

Το Who is Who

Ο 32χρονος κεντρικός αμυντικός ξεκίνησε την καριέρα του από τις Ακαδημίες της Παλμέιρας. Από εκεί τον εντόπισε ο όμιλος της Ρεντ Μπουλ. Τον πήρε αρχικά στην Βραζιλία και στην συνέχεια στην Αυστρία και την Σάλτσμπουργκ.

Με τους «Ταύρους» αγωνίστηκε συνολικά 240 φορές, μετρώντας 20 γκολ και 14 ασίστ. Επίσης, είχε και δύο δανεισμούς σε Άνιφ (10 συμμ. – 2 γκολ) και Λίφερινγκ (21 συμμ. – 3 γκολ – 2 ασίστ).

Το κλκαίρι του 2015 η Λεβερκούζεν τον απέκτησε ως ελεύθερο, με τον Ραμάλιο να καταγράφει συνολικά 28 συμμετοχές σε μια τριετία. Φυσικά μεσολάβησε ένας ακόμα δανεισμός, στην Μάιντς, την φανέλα της οποίας φόρεσε σε 20 αναμετρήσεις.

Η Σάλτσμπουργκ τον απέκτησε ξανά τον Ιανουάριο του 2018, ως ελεύθερο. Το 2021 τον πούλησε για 2.5 εκατ. ευρώ στην Αϊντχόβεν. Στην ολλανδική ομάδα έπαιξε 128 φορές, μετρώντας 6 γκολ και 5 ασίστ, ενώ από χτες είναι και τυπικά ελεύθερος.

Παναθηναϊκος – Παφος Live streaming | Links: 

Λινκς για το παιχνίδι…

https://streamhunters.top/

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News