«Μπαίνουν» Μαξίμοβιτς και Μλαντένοβιτς, πανέτοιμοι για... Europa League

Παναθηναϊκός: Χαμόγελα και... μπελάδες με Μλαντένοβιτς λόγω Σερβίας

Σε λίγες μέρες από σήμερα αναμένεται οι δύο Σέρβοι διεθνείς του Παναθηναϊκού να ενταχθούν με το υπόλοιπο σύνολο.

Η εθνική Σερβίας δεν τα κατάφερε στο Euro και αποκλείστει πριν τη φάση των νοκ άουτ με τους Φίλιπ Μλαντένοβιτς και Νεμάνια Μαξίμοβιτς να πηγαίνουν διακοπές για λίγες μέρες ξεκούρασης.

Οι δύο διεθνείς με την εθνική Σερβίας αναμένεται να είναι στη διάθεση του Ντιέγκο Αλόνσο μέσα στις επόμενες μέρες (9/7), προκειμένου να ξεκινήσουν προετοιμασία με την υπόλοιπη ομάδα και να είναι πανέτοιμοι για της ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις.

Θυμίζουμε πως ο 32χρονος αριστερός μπακ αποκτήθηκε πέρυσι το καλοκαίρι από το Τριφύλλι, ενώ ο 29χρονος μέσος τον περασμένο Ιανουάριο χωρίς όμως να είναι διαθέσιμος από εκείνη την περίοδο, καθώς είχε συμβόλαιο με την Χετάφε.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News