Παναθηναϊκός: Ένας προς παραμονή, τρεις στον «αέρα»!

Παναθηναϊκός: Ένας προς παραμονή, τρεις στον «αέρα»!

Ραγδαίες οι εξελίξεις στον ποδοσφαιρικό, με τον Ντιέγκο Αλόνσο να έχει την ευκαιρία στην Αυστρία να αξιολογήσει το «πράσινο» ρόστερ και να έχει ξεκαθαρίσει ήδη τις πρώτες… αποχωρήσεις.

Ο Γιώργος Νίκας είναι από την πρώτη ημέρα στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού έχοντας συγκεντρώσει θετικά σχόλια για την παρουσία του, με την κορύφωση να είναι το φιλικό και η συμβολή του στο αγωνιστικό κομμάτι.

Από εκεί και πέρα, όπως όλα δείχνουν, θα παραμείνει στο «πράσινο» ρόστερ συμπληρώνοντας τη θέση στο «8», εκεί όπου είναι αποδυναμωμένο το Τριφύλλι.

Όσον αφορά τον Λάζλο Κλεϊνχέισλερ, έχει λάβει πολυήμερη άδεια, μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών του με την Εθνική ομάδα της Ουγγαρίας στο EURO 2024 και τις προσεχείς εβδομάδες θα παρθεί η απόφαση για το μέλλον του.

Τέλος, παρόλο που βρίσκονται στην προετοιμασία οι Τσοκάι και Τρουγιέ, αμφότεροι αναμένεται να αποχωρήσουν από τον σύλλογο, με την «πράσινη» ΠΑΕ να αναζητεί την χρυσή τομή της… ελευθερίας τους.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News