Παναθηναϊκός: Εχει αργήσει το Τριφύλλι στη μεταγραφή εξτρέμ

panathinaikos-leoforos-gate-13-mysterious-player-paiktis

Και ενώ τα προκριματικά του UEFA Europa League κοντοζυγώνουν, ούτε ο ένας εξτρέμ που επρόκειτο να αποκτηθεί δεν έχει ακόμα, κάνοντας πιο δύσκολη του δουλειά του Ντιέγκο Αλόνσο.

Οι δύο βασικοί εξτρέμ του Παναθηναϊκού, Μπερνάρ και Παλάσιος, αποχώρησαν και το Τριφύλλι καλείται να τους αντικαταστήσει με την απόκτηση ενός, τουλάχιστον, ποδοσφαιριστή να θεωρείται δεδομένη.

Ο Μπένιαμιν Βέρμπιτς ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την εθνική ομάδα της Σλοβενίας στο EURO 2024, αλλά δεν θα μπει κατευθείαν στην προετοιμασία των «Πρασίνων» αφού θα λάβει πολυήμερη άδεια για να ξεκουραστεί.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, ο Ουρουγουανός τεχνικός έχει στη διάθεσή του τους Μαντσίνι και Αϊτόρ τους οποίους προσπαθεί να βάλει εκ νέου στο κόλπο, δίνοντας τους τα… «κλειδιά».

Παρόλα αυτά, η αργοπορία στην μεταγραφή εξτρέμ είναι δεδομένη και ο προπονητής του Τριφυλλιού καλείται να δουλέψει με έναν επιπλέον… μπελά στο κεφάλι του.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News