Υπόθεση Χατζηδιάκου: Πότε θα «χτυπήσει» ο Παναθηναϊκός

Υπόθεση Χατζηδιάκου: Πότε θα «χτυπήσει» ο Παναθηναϊκός

Ο 27χρονος στόπερ ξανά στο προσκήνιο για το Τριφύλλι, που μέσα στις επόμενες κινήσεις του είναι η απόκτηση αμυντικού με τον Έλληνα διεθνή να είναι φαβορί στην «πράσινη» λίστα.

Σύμφωνα με ιταλικό δημοσίευμα, ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται να επαναπατρίσει τον Παντελή Χατζηδιάκο στο πλαίσιο της ενίσχυσης της αμυντικής του γραμμή, με μια ποιοτική κίνηση που εδραιώνει και τον ελληνικό κορμό της ομάδας.

Λόγω του ότι ο ποδοσφαιριστής δεσμεύεται με πολυετές συμβόλαιο με την Κάλιαρι, μία λύση που θα βόλευε και τις δύο ομάδες είναι η απόκτηση ως δανεικός με οψιόν αγοράς.

Μην ξεχνάμε, ότι ο Έλληνας αμυντικός είναι γνώριμος στα… πράσινα λημέρια, αφού ξεκίνησε την καριέρα του στα τμήματα υποδομής του Τριφυλλιού, πριν μετακομίσει στην Άλκμααρ.

Στα μεταγραφικά, οι «Πράσινοι» θέλουν να ξεκαθαρίσουν κάποια φλέγον θέματα όσον αφορά άλλες θέσεις και εν συνεχεία θα κληθούν να «κλείσουν» και αυτό του στόπερ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News