Παναθηναϊκός μεταγραφές: Ξένος μπακ ο... αντι-Γιαννούλης

γιαννουλης

Ο 28χρονος μπακ απομακρύνεται για το Τριφύλλι, με τους ιθύνοντες της «πράσινης» ΠΑΕ να στρέφονται σε άλλη λύση για το αριστερό άκρο της άμυνας.

Το χρονικό πλαίσιο πίεζε τον Παναθηναϊκό, που δεν ήταν σε θέση να περιμένει για πολύ ακόμη τον Δημήτρη Γιαννούλη, ο οποίος με τη σειρά του, εκτίμησε την πρόταση των «Πρασίνων» αλλά έχει θέσει ως προτεραιότητα το εξωτερικό και ψάχνει εκεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Από εκεί και πέρα, οι άνθρωποι του Τριφυλλιού ήταν έτοιμοι για την… αρνητική κατάληξη της υπόθεσης έχοντας ως plan-b έναν ξένο αριστερό μπακ, η συμφωνία με τον οποίον αναμένεται να ενεργοποιηθεί άμεσα.

Το όνομα του δεν έχει γίνει γνωστό, αλλά αποτελεί ποδοσφαιριστή για τον οποίον έχει δοθεί το πράσινο φως από τον Ντιέγκο Αλόνσο και έρχεται τις επόμενες ημέρες στην Αθήνα για να πάρει φανέλα βασικού στην ενδεκάδα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News