Παναθηναϊκός ενδεκάδα: Πιθανή έκπληξη με Κώτσιρα κόντρα στην Πάφο

Παναθηναϊκός: Η αλήθεια για Κώτσιρα και η Κύπρος

Το Τριφύλλι κοντράρεται με την Πάφο σε φιλική αναμέτρηση την προσεχή Τετάρτη (03/07) και ο Ντιέγκο Αλόνσο καλείται να μπει σε ρυθμούς… επίσημων αγώνων.

Κόντρα στην Κυπριακή ομάδα, ο Ουρουγουανός τεχνικός θα δουλέψει περισσότερο με τους… βασικούς ποδοσφαιριστές του κλαμπ, τους οποίους έχει στη διάθεσή του, αρχίζοντας να δοκιμάζει τη συγκεκριμένη φαρέτρα παικτών.

Ο Γιάννης Κώτσιρας αναμένεται να πάρει θέση στη βασική ενδεκάδα του Παναθηναϊκού και μάλιστα σε μια θέση… έκπληξη, αφού όπως αναφέρεται αναμένεται να αγωνιστεί ως αριστερός μπακ.

Ο… πολυτεχνίτης 31χρονος θα το καταφέρει και αυτό: Θα ηγηθεί του αριστερού άκρου της άμυνας του Τριφυλλιού ελέω της απουσίας παίκτη στην θέση αυτή.

Εξάλλου, δεν είναι η πρώτη φορά που καλείται να προσαρμοστεί σε νέα θέση, αφού μην ξεχνάμε ότι την περσινή σεζόν αγωνίστηκε σε περίπου… πέντε θέσεις στο βασικό σχήμα των «Πρασίνων».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News