Παναθηναϊκός ενδεκάδα: Ο τρίτος Γερεμέγεφ, ίσως γίνει πρώτος στα επίσημα

Παναθηναϊκός: Τα κέρδη και η... εσωτερική μεταγραφή!

Ανατροπή στον ποδοσφαιρικό, με τον Σουηδό να βρίσκεται από την ημέρα… μηδέν στην προετοιμασία του Τριφυλλιού και να δηλώνει ετοιμοπόλεμος ελέω των προκριματικών.

Ο Αλεξάντερ Γερεμέγεφ, την περσινή χρονιά ήταν μεταξύ 3ης επιλογής στο πράσινο ρόστερ και… εξέδρας, ενώ όταν του δινόταν η ευκαιρία να αγωνιστεί ήταν καταλυτικός είτε σκοράροντας είτε μοιράζοντας ασίστ.

Παρόλα αυτά, τα δεδομένα άλλαξαν στον Παναθηναϊκό και με την έλευση του Ντιέγκο Αλόνσο στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου, αναμένεται να πρωτοστατεί στην επιθετική γραμμή των «Πρασίνων».

Πιο συγκεκριμένα, λόγω της άδειας που θα πάρει ο Αντράζ Σπόραρ μετά το πέρας των υποχρεώσεών του EURO 2024 θα αργήσει να ενσωματωθεί στην προετοιμασία, με τις μέρες που θα έχει για να ετοιμαστεί, μέχρι το 1ο αγώνα των προκριματικών, να είναι… μετρημένες στα δάχτυλα.

Όσον αφορά τον Φώτη Ιωαννίδη, συνεχίζει να… αναρρώνει από τον τραυματισμό του και κάνει αγώνα δρόμου για να μπει στις προπονήσεις ενόψει των μονομαχιών του UEFA Europa League.

Όπως είναι λογικό, ο Σουηδός από τρίτη επιλογή γίνεται πρώτη για την επίθεση του Τριφυλλιού, αναμένοντας να πάρει φανέλα βασικού στην ενδεκάδα, για τα πρώτα παιχνίδια της σεζόν.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News