«Άκυρο» από Γιαννούλη στον Παναθηναϊκό, πάει για άλλο μπακ το Τριφύλλι

«Άκυρο» από Γιαννούλη στον Παναθηναϊκό, πάει για άλλο μπακ το Τριφύλλι

Ο Δημήτρης Γιαννούλης ενημέρωσε τον Παναθηναϊκό πως επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό και οι Κυπελλούχοι Ελλάδος θα αναζητήσουν άλλον ποδοσφαιριστή για την ενίσχυση του αριστερού άκρου της άμυνας.

Τέλος στην υπόθεση του Δημήτρη Γιαννούλη μπήκε για τον Παναθηναϊκό, όπως μεταδόθηκε στον «αέρα» του ΣΠΟΡ ΦΜ 94,6.

Ο διεθνής μπακ τόνισε στους ανθρώπους των «πρασίνων» πως θέλει να συνεχίσει να αγωνίζεται στο εξωτερικό, παρόλο που το «τριφύλλι» του έκανε… στενό μαρκάρισμα και μία πολύ καλή πρόταση συνεργασίας.

Πλέον, ο Παναθηναϊκός στρέφεται στο plan b, που αφορά ξένο παίκτη με τον οποίο είναι σε προχωρημένες συζητήσεις, όπως είχε ενημερώσει ο ρεπόρτερ των «πράσινων» ήδη από το πρωί της Δευτέρας (01/07).

Το όνομα του εν λόγω παίκτη δεν είναι γνωστό, το σίγουρο όμως είναι πως η απόκτησή του έχει εγκριθεί από τον Ντιέγκο Αλόνσο, που είχε ζητήσει είτε τον Γιαννούλη είτε αυτόν.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News