Παναθηναϊκός: Τα... σπάει ο Γερεμέγεφ!

Παναθηναϊκός: Το «κρίμα» για τον Γερεμέγεφ

Νέα εποχή στο Τριφύλλι, με τον Ντιέγκο Αλόνσο να έχει δώσει μια… φρεσκάδα στο σύλλογο και την ευκαιρία σε πολλούς ποδοσφαιριστές να… αναγεννηθούν.

Ένας από αυτούς είναι και ο Αλεξάντερ Γερεμέγεφ, ο οποίος αποτελεί τον μοναδικό σέντερ φορ που έχει απομείνει στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού, αφού Σπόραρ και Ιωαννίδης απουσιάζουν για το EURO 2024 και ελέω τραυματισμού αντίστοιχα.

Ο Σουηδός υπήρξε από τους αδικημένους της περσινής χρονιάς, μη παίρνοντας τις ευκαιρίες που του άξιζαν, ενώ στον λιγοστό χρόνο συμμετοχής του, πάντα, έβρισκε τρόπο να βοηθήσει την ομάδα είτε σκοράροντας είτε μέσω μιας ασίστ.

Βλέπετε, με τον Ντιέγκο Αλόνσο στον πάγκο, αναμένεται να μεγαλώσει η… συμβολή του στα δρώμενα της ομάδας «γράφοντας» συμμετοχές στο προσωπικό του κοντέρ.

Τα παιχνίδια για τον 2ο προκριματικό γύρο του UEFA Europa League κοντοζυγώνουν, με τον Γερεμέγεφ να αποτελεί την «έτοιμη λύση» για τον Ουρουγουανό τεχνικό.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News