Παναθηναϊκός: Οι δύο παίκτες που θέλει να... αναγεννήσει ο Αλόνσο

Παναθηναϊκός: Οι δύο παίκτες που θέλει να... αναγεννήσει ο Αλόνσο

Το… νέο Τριφύλλι χτίζεται αυτές τις ημέρες στο Σλάτμινγκ της Αυστρίας, με τον Ουρουγουανό τεχνικό να δίνει ευκαιρίες σε όλους τους παίκτες να δείξουν το… ταλέντο τους.

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει αδιάκοπα να προπονείται στην Αυστρία με τον Ντιέγκο Αλόνσο να έχει την πρώτη του ολοκληρωμένη επαφή με τους ποδοσφαιριστές του συλλόγου.

Μετά το πρώτο φιλικό, ο 49χρονος τεχνικός φαίνεται να έχει ξεχωρίσει τους Φίλιπ Τζούρισιτς και Τόνι Βιλένα, προσπαθώντας να τους εντάξει εκ νέου στην ιεραρχία του «πράσινου» ρόστερ δίνοντάς του τον απαραίτητο χώρο για να είναι πιο ενεργοί.

Στο ίδιο μήκος… κύματος και με τον Αλεξάντερ Γερεμέγεφ, τον οποίο χρησιμοποιεί ακατάπαυστα αφού ο Σπόραρ λείπει στο EURO 2024 με την Σλοβενία και ο Ιωαννίδης ταλαιπωρείται ακόμα με τον τραυματισμό του.

Όπως όλα δείχνουν, λοιπόν, ο Αλόνσο είναι προπονητής που κρίνει τους παίκτες του από το… μηδέν, θέλοντας να κάνει ένα ολικό restart με τον ερχομό του στο Αθηναϊκό κλαμπ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News