Ενδιαφέρον από Αραβία - Ρωσία για Σπόραρ, Βέρμπιτς - Ποια η στάση των παικτών

Ενδιαφέρον από Αραβία - Ρωσία για Σπόραρ, Βέρμπιτς - Ποια η στάση των παικτών

Αυξημένο ενδιαφέρον υπάρχει τις τελευταίες μέρες για τον Άντραζ Σπόραρ και τον Μπένιαμιν Βέρμπιτς, ωστόσο, οι δύο ποδοσφαιριστές δεν φαίνεται να «καίγονται» να αλλάξουν ομάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newspao.gr, υπάρχει ενδιαφέρον από Αραβία και Ρωσία για το δίδυμο από τη Σλοβενία, Σπόραρ – Βέρμπιτς.

Οι Σλοβένοι είναι στο επίκεντρο της προσοχής καθώς προκρίθηκαν στους «16» του Euro εκεί όπου θα αντιμετωπίσουν την Πορτογαλία του Κριστιάνο Ρονάλντο σε νοκ-άουτ παιχνίδι.

Φυσικά, απαρατήρητοι δεν πέρασαν και οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού.

Ο ατζέντης των δύο ποδοσφαιριστών ήρθε σε επαφή με ομάδες από την Αραβία και τη Ρωσία, όμως, στην παρούσα φάση κανένας εκ των δύο δεν τρελαίνεται στην ιδέα να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό.

Οι «πράσινοι» θα κάθονταν στο τραπέζι να συζητήσουν με κάποια ενδιαφερόμενη ομάδα για την παραχώρηση κάποιου ποδοσφαιριστή, ωστόσο, δε διαφαίνεται για την ώρα πως θα συμβεί κάτι τέτοιο.

Σπόραρ και Βέρμπιτς αναμένεται να ενσωματωθούν στο Τριφύλλι στα μέσα του Ιουλίου με φόντο τις πρώτες ευρωπαϊκές αναμετρήσεις, είτε με τη Μάριμπορ είτε με τη Πλόβντιβ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News