Ούγκο: «Φεύγω, αλλά ο Παναθηναϊκός κέρδισε ένα νέο υποστηρικτή» (pic)

Έβγαλε... μάτια στην προπόνηση ο Ούγκο: «Φέρνει δύναμη και εμπειρία στην αμυντική γραμμή»

Μια συγκινητική ανάρτηση έκανε ο Βίτορ Ούγκο στα κοινωνικά δίκτυα την τελευταία μέρα της ισχύς του συμβολαίου του με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Σήμερα 30/06 κλείνει το συμβόλαιο μου με τον Παναθηναϊκό.. Πέρασαν λίγο παραπάνω από 4 μήνες στην Αθήνα όπου έφτασα σε νέο σύλλογο, με νέους παίκτες ακόμα και νέο πρωτάθλημα. Ναι, υπάρχουν πολλές αλλαγές για τόσο λίγο χρόνο προσαρμογής.

Αλλά παρά το γεγονός ότι είχα κάποιες ευκαιρίες να μπω στο γήπεδο και να υπερασπιστώ τα χρώματα αυτής της τόσο παραδοσιακής ομάδας και να την βοηθήσω να κατακτήσει έναν ακόμα τίτλο.

Έκανα πολλούς φίλους τόσο εντός όσο και εκτός συλλόγου που με βοήθησαν πολύ και μερικές από αυτές τις φιλίες σκοπεύω να τις κουβαλάω για το υπόλοιπο της ζωής μου.

Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω, καταρχάς, τον Θεό για την ευκαιρία να τα ζήσω όλα αυτά, τους νέους Έλληνες φίλους μου για όλη την υποστήριξή τους και τους οπαδούς του Παναθηναϊκού που πάντα μου φέρονταν τόσο καλά.

Τώρα οι δρόμοι μας θα χωρίσουν, αλλά θέλω να ξέρεις ότι ακόμα και από μακριά, κέρδισες άλλον έναν υποστηρικτή. Ο Θεός να σε ευλογεί! ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ!!!»

Δείτε παρακάτω:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vitor Hugo (@vh.oficial)

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News