Γάτας: «Ορισμένοι κονταίνουν τον Παναθηναϊκό - Ανεπαρκείς οι παίκτες σε συνθήκες πρωταθλητισμού»

Γάτας: «Ορισμένοι κονταίνουν τον Παναθηναϊκό - Ανεπαρκείς οι παίκτες σε συνθήκες πρωταθλητισμού»

Ο Άρης Γάτας έριξε «βέλη» κατά αυτών που προσπαθούν να «εξυψώσουν» ορισμένους ποδοσφαιριστές μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού με 14-0 κόντρα στην Ουνιόν Χάουζ.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο Facebook:

«Είναι αδιανόητο το πόσο κονταίνουν τον Παναθηναϊκό καθημερινά ορισμένοι και το αντιλαμβάνεσαι καλύτερα την επόμενη μέρα ενός φιλικού με κάτι ταλαίπωρους ερασιτέχνες που τους έβαλε 14 αντί για 24 γκολ, όταν μεθοδευμένα προσπαθούν να πείσουν τον κόσμο ότι κάποιοι παίκτες ήταν αδικημένοι πέρσι στην ομάδα και φέτος θα καταπίνουν σπαθιά και θα πάρουν το πρωτάθλημα.

Όλοι σχεδόν αυτοί οι ποδοσφαιριστές έχουν κριθεί και μάλιστα σε διάφορες συνθήκες και με διαφορετικούς προπονητές τα τελευταία χρόνια και κρίθηκαν ανεπαρκείς σε συνθήκες πίεσης και πρωταθλητισμού.

Ο Παναθηναϊκός για να αλλάξει επίπεδο θέλει τουλάχιστον πέντε μεταγραφές καλύτερων από αυτούς που έχει και αυτό φάνηκε και στο χτεσινό φιλικό παρά τα δεκατέσσερα που έβαλε, για όσους φυσικά καταλαβαίνουν, όλα τα υπόλοιπα είναι να είχαμε να λέγαμε και αμπελοφιλοσοφίες!»

Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News