Παναθηναϊκός: Κλείδωσε η διάταξη ενόψει Europa League
Ο Ντιέγκο Αλόνσο χτίζει από την αρχή τον Παναθηναϊκό και μετά από 2 βδομάδες δουλειάς μοιάζει να έχει κατασταλάξει στην διάταξη την οποία θα χρησιμοποιήσει.
Ο Αλόνσο είχε δοκιμάσει πολύ στις προπονήσεις το 4-3-2-1, είχε δοκιμάσει ακόμα το 4-4-2 και το 4-3-3.
Τελικά μετά και από το πρώτο φιλικό που είδαμε, ο Ουρουγουανός δείχνει πως επέλεξε το 4-3-2-1 το οποίο αναμένεται να χρησιμοποιήσει και στα πρώτα ευρωπαϊκά παιχνίδια.
Μάλιστα, το συγκεκριμένο σχηματισμό θα τον δούμε ακόμα περισσότερα στα επόμενα φιλικά παιχνίδια του Παναθηναϊκού.
Για να βλέπεις περισσότερο Παναθηναϊκό στα αποτελέσματα αναζήτησης
Πρόσθεσε Newspao.gr στο GoogleΤέλος, το πιθανότερο είναι να το δούμε και στα πρώτα ευρωπαϊκά παιχνίδια αλλά και μέσα στην σεζόν που ακολουθεί.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Επίσημο: Με αλλαγές η 11άδα του Παναθηναϊκού με τον Βόλο
- «Άρρωστος» Παναθηναϊκός ο Αταμάν - Κυκλοφόρησε με σορτσάκι του «Τριφυλλιού» (pic)
- Γιαννακόπουλος: «Θρυλικέ μάγκα νούμερο 1… Συνδέονται οι φυλακισμένοι διαιτητές, όταν έχουν σφυρίξει όλους τους…»
- Επόμενος πρόεδρος ΕΟΚ: Το μεγάλο φαβορί μετά τον Λιόλιο
- «Μάτια» και στην Euroleague για ψηλό με... σπάσιμο συμβολαίου!