Παναθηναϊκός: Ο Μάγκνουσον και η μεταγραφή βασικού στόπερ

Παναθηναϊκός: Ο Μάγκνουσον και η μεταγραφή βασικού στόπερ

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Παναθηναϊκού αναμένεται να ολοκληρωθεί σε δυο φάσεις όπως έχουν συμφωνήσει οι Ντιέγκο Αλόνσο και Γιάννης Παπαδημητρίου.

Η πρώτη φάση βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη αφού περιλαμβάνει τις ανανεώσεις των συμβολαίων και τους δανεισμούς που λήγουν καθώς και την κάλυψη των βασικών αναγκών της ομάδας.

Πιο συγκεκριμένα, οι Ντραγκόγσκι, Γεντβάι και Κώτσιρας παρέμειναν στον Παναθηναϊκό ο οποίος πλέον κινείται για την απόκτηση αριστερού μπακ και αριστερού εξτρέμ.

Η δεύτερη φάση θα είναι στις αρχές του Αυγούστου εκεί όπου ο Αλόνσο θα κάνει τις εισηγήσεις του για τυχόν κενά που ίσως υπάρχουν.

Ακόμα, σημαντικό ρόλο αναμένεται να παίξει και η πρόκριση της ομάδας σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Ειδικά για το ενδεχόμενο μεταγραφής στόπερ καθώς όλα θα εξαρτηθούν από την κατάσταση των Μάγκνουσον και Πάλμερ Μπράουν.

Αν ο Μάγκνουσον παρουσιαστεί οκ και δείξει ότι έχει ξεπεράσει πλήρως την ρήξη χιαστού που υπέστη πέρσι τότε ο Παναθηναϊκός δεν θα κινηθεί για βασικό στόπερ.

Ίσως γίνει μια κίνηση για παίκτη που θα είναι μια εναλλακτική επιλογή ανάλογα και με την γνώμη που θα έχει ο Αλόνσο για τους Μπράουν και Σένκεφελντ.

Αν όμως ο Μάγκνουσον δείξει πως χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να επανέλθει στα γνωστά του στάνταρ τότε οι πράσινοι θα αποκτήσουν στόπερ ο οποίος θα διεκδικήσει θέση βασικού.

Τέλος, τουλάχιστον στα πρώτα ευρωπαϊκά παιχνίδια το κεντρικό αμυντικό δίδυμο του Παναθηναϊκού θα αποτελείται από τους Αράο και Γεντβάι.

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News